Lösenord

söndag, maj 22, 2016

Hemmagjord margherita och skämmig babbelvideo

I lördags hade jag och Christoffer planerat en favoritmiddag vi inte ätit på länge, och som jag tjatat om ett bra tag nu... Nämligen pizza! Christoffer satte surdegen redan på morgonen medan jag var på jobbet, och vi satte igång lagom efter inhandling och eftermiddagstupplur. Jag kände en sjukdom gro i halsen och i näsroten, och det gjorde att jag var ännu mer mån om att ta hand om mig själv med en riktigt lyxig middag.

Voilà middagsförberedelse-kaos.
Sedan beklädde vi dem med de toppingar som fanns tillgängligt. Jag körde plain and simple med tomatsås och ost, medan herren spetsade till det med färsk tomat, rökt skinka och rödlök därtill.
Och när hans kom ut ur ugnen bubblade och doftade den så man knappt kunde vänta. 
Strax därefter var min klar! Jag pimpade min margherita med de fåtal blad som finns kvar på basilikaplantan. 
... och sedan slog vi oss ned och tittade på flera omgångar av Halv Åtta Hos Mig. Ny maraton-serie. Älskar svenska folket, de är fasligt kufiska och härliga.
Sedan fick Christoffer ett akut sötsug, och bestämde sig för att springa ned till affären. Jag själv kände mig inte alls på humör att röra mig ens en millimeter (med ömmande hals, tungt huvud och påtaglig trötthet). Medan tv4play stod på paus så fick jag ett ryck och började göra videos kors och tvärs. Rastlöshetssyssla.
... och nu när jag tittar på den i efterhand skäms jag lite. Osammanhängande och rätt fånig är jag. Men så är det väl - jag kan inte alltid vara framstående sofistikerad och intellektuell, även om jag det skulle vilja. Nu får ni se det här istället, när jag ligger och yrar och tror jag är rolig typ.


Idag blir det ett kortare babysimspass och sedan ikväll ska jag och Christoffer baka äppelkaka med vaniljsås till söndagsdessert. Mums!


4 kommentarer :

  1. Härlig och ärlig video tycker jag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad skönt att du kan se det så! Jag tycker mest att jag är dryg. Blir drygare för varje gång jag ser den, haha...

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)