Lösenord

måndag, maj 02, 2016

Ett foto i timmen: Första maj

Så kom första maj med ett pang - jag känner mig helt oförberedd och inte alls införstådd i att det allraste snart är sommar?! Vänta, va? Är det? I vilket fall som helst var det förutom månadsändringen en alldeles vanlig söndag, och den valde jag att dokumentera lite närmare. Häng med!


08:23 - Jag har vaknat upp av solens strålar (trots att jag har täta träpersienner!) och pallrar mig iväg till gymmet.
Christoffer ligger mer än gladeligen kvar och sover i sängen. Ute är det redan dagen!09:37 - Träningen är klar, och jag är helt rödmålad och svettlackad. Tar en vanlig bild såhär:.... fast känner mig mer såhär. För fyfan vad det var jobbigt och inte alls kul att träna just denna morgon.10:51 - Har kommit hem, installerat mig med te och ägg till frukost och småbloggar innan jag ska iväg till jobbet.11:43 - Jag är strax framme! På söndagar jobbar jag bara två timmars babysim på Rosenlunds Sjukhus på Södermalm.
(Ett underbart, underbart, underbart jobb!).14:15 - Mitt pass är klart och jag klär på mig och går från poolen. 14:43 - På vägen hem köper jag med ett ackompanjemang till kvällens dessertmoff.15:05 - Det ska bli kanelbullar! Jag sätter degen.15:59 - ... Och medan jag har varit på jobbet så har Christoffer bakat baguetter till oss! De kommer rykande ur ugnen och vi kan inte hjälpa annat än att smaska ett par mackor med ost och skinka. Det smakar som himmelriket. 16:06 - Då inser jag att VI ÅKER TILL PARIS I ÖVERMORGON och får packryck.16:28 - Degen är klarjäst och det är dags att montera ihop bullarna.

16:49-17:45 - Bullarna monteras och jäses och gräddas!17:55 - Och förskönas med filter...! (Inte för att det behövs, ni skulle varit där!!!).18:12 - Vi kan inte hjälpa det - vi moffar fyra bullar på studs!18:13 - Alltså GOTT.18:22 - Ligger i sockerkoma under filt i soffan och stirrar ut i tomma luften.19:53 - Har vaknat till igen och vill ha mer bullar. Denna gång tillsammans med Christoffers hemgjorda karamellsås och vaniljglass.
Det är fördjävulskt gott.20:27 - Vi tittar på en fransk film, Prête-moi ta main, som han inte uppskattar men som jag tycker är rätt trevlig.Sedan lägger vi oss tidigt, lyssnar på en halv podcast med Alex och Sigge och somnar som bebisar. Underbar dag.

2 kommentarer :

  1. Åh alltså när du vikta kanelbullarna på det där väldigt snirkliga sättet (fantastiskt beskrivet) övertygar du vill och med mig, en uttalad kanelbullsmotståndare (kan bara inte förmå mig att tycka om det???) att bli sugen på kanelbullar, hahaha- de ser så goda ut!!

    SvaraRadera
  2. OMG DE DÄR BULLARNA!!!!!! DREGGEL!! (P.S. Ja, jag är full av versaler idag ;) )

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)