Lösenord

söndag, maj 01, 2016

Date night med burgare och öl på Burgers & Beer

Denna vecka hade jag och Christoffer planerat in vår date night under onsdagen, och jag klädde mig i blå klänning och svarta strumpbyxor.
Sedan tog vi bussen in till stan och klev av här.
Christoffer hade valt restaurang, och denna vecka blev det ett burgarhak vi velat testa. Burgers & Beer!
Vi kom precis i tid, märkte vi, eftersom vi direkt fick ett bord när en flock bara minuterna efter stod och köade vid baren. I bilden nedan redovisas lugnet före stormen.
Kvickt synade vi menyerna och beställde in. Varsin burgare, en korg pommes, en stor öl till honom och en läsk till mig.
Christoffer beställde en jalapeños-cheese-burger och jag en bacon-cheese-burger. 
Christoffer såg fullständigt ynklig ut på bild men desto gladare i verkligheten (speciellt efter att ölen var uppdrucken. Han är så härlig och go när han är lite på kanelen.)
Här ser ni min bacon-cheese-burger... Fasansfullt god.
Perfekt stekt - medium rare, som beställt. Jag lovar - antagligen den godaste burgaren jag ätit i Stockholm.
(inräknat Lily's, Prime Burger, Bun Meat Bun, Gnarly Burger, Phil's Burger, Baba's Burger, Bistro Bon...)
För att toppa måltiden beställde vi in en stor vanilj/karamell-milkshake att dela på.
Fy sjutton, så god den var!!! Christoffer log illmarigt och lät mig dricka upp nästan hela - helt själv. Lite skamlöst men busigt lyckligt sörplade jag tills jag möttes av det skrapande ljudet av luftmotståndet i bägarens botten. Jag älskar min pojkvän. (Och milkshakes.)

Det var en så himla fin kväll, och därefter betalade vi och gick därifrån. På vägen blev vi fasligt sugna på varsitt glas kall läsk, och ramlade in på närmaste ICA. Vi råkade komma ut med mer än planerat...
Christoffer var så makalöst gott humör - skrattade, pussades, kramades och skämtade hela vägen kvällen. Jag kände mig tokförälskad och så kärleksfull, och vi hamnade gosandes i sängen, godis-smaskandes och tittade på fem avsnitt Gilmore Girls i sträck.
"Bara ett avsnitt till..!" bad han varje gång eftertexterna rullade, innan han senare bröt ut i ett "jag kan inte förstå att jag blivit torsk på Gilmore Girls...".

Nä, men så är det. Gilmore Girls är världens bästa feelgood-serie. Speciellt för kärleksfulla män på kanelen.6 kommentarer :

 1. Åhhh, jag blir så fnittrigt glad på senaste tiden av att läsa dina inlägg. Det låter verkligen som du hittat din drömprins!

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHA! Han säger själv att "din drömprins är någon som säger att godis och glass är mat".. Och det verkar stämma rätt väl ;) ;) ;)
   Ps. Tack, vad du gör mig glad! <3

   Radera
 2. Åh, den där kärleksfullheten mellan er! Jag blir alldeles lycklig och tokig bara jag tänker på sånt! Jag är så glad för er skull! <3

  SvaraRadera
 3. Åh. Så fina ni är ihop! Och Gilmore Girls är helt klart bästa serien. Älskar den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack! Och jag håller med Gilmore Girls är så genommysig!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)