Lösenord

torsdag, april 14, 2016

Morgonlycklig och bokpill

Imorse när jag gick till gymmet så var jag vara så glad, så sprudlande, och så tacksam! Allting går så bra med boken just nu, förvånansvärt många är intresserade och vill läsa och jag blir bara så rörd och glad. (Att dessutom Christoffer och jag pratade om att flytta till Paris efter psykologprogrammet var också något som kan ha hjälpt till..., men sssshhh...)...
Och dessutom..! Eftersom efterfrågan visade sig vara större än jag trodde, så var jag tvungen att beställa hem ett lass böcker till för att signera..!"Familjen Malmsten är en helt vanlig svensson-familj, som lever med fasaden om den svenska idyllen. De bor i en vanlig villa med vanliga jobb, två barn och ett till synes stadigt äktenskap. Men sanningen är den att ingen i hemmet egentligen är vidare lycklig – och ingen av dem är villig att erkänna det varken för varandra, sin omgivning eller ens sig själva.
Leif Malmsten avskyr sitt arbete. Han avskyr sin fru, sitt äktenskap, sina barn och det meningslösa hamsterhjul han fastnat i. Helena Malmsten avskyr att vara hemmafru. Hon avskyr sin make, sitt äktenskap, sina barn och speciellt att inte vara älskad. Agnes Malmsten, dottern, avskyr att vara tonåring. Hon avskyr sin familj, sitt hem och mest av allt sig själv.
Var och en av medlemmarna i familjen Malmsten gör allt för att bekämpa den tradiga och olyckliga vardagen. De gör allt för att hålla huvudet över ytan, i den rytande storm som är livet."


Så, det finns ett par över, om någon vill köpa en bok för 199 kronor (+ frakt 52 kronor), så är ni varmt välkomna! Bara maila på blademelie@gmail.com, så pratar vi vidare!

Puss, och tack för att ni är så underbara!


3 kommentarer :

 1. Den känslan du beskriver här - underbar!
  Har börjat läsa din bok och känner mig starkt berörd! (Den önskade recensionen kommer,i någon form, när jag läst klart)
  Joyeux printemps!(Fast här dalar då och då en och annan snöflinga just nu... utan framtid dock!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad intressant..! Ser jättemycket fram emot att höra dina tankar (både bra som dåliga!). Uff, Östersund verkar vårhopplöst. Mais je vous souhaite le printemps, dès que possible !

   Radera
 2. Blir ju helt gråtig. Du är så fin och helt ärligt så känner jag pirret och lyckan genom skärmen! AAAH. PUSS på dig och snälla, sluta aldrig dela med dig av din underbara personlighet- sluta aldrig vara DU. ♥

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)