Lösenord

torsdag, mars 03, 2016

Tacokväll och egengjorda potatisskalschips

Tisdagen, den andra dagen min syster huserade hos mig, hade vi planerat tacokväll. Hon och jag möttes upp vid Gullmarsplan och tog oss en liten promenad. Egentligen var det meningen att vi skulle ut på äventyr, men det sket sig så vi gick hem istället. Vi båda var rätt hungriga och kalla vid det här laget.
Se så fin hon är, min syster! Kan ni tänka er att vi delar gener?

I alla fall kom Christoffer först, och mellansyster trekvart efteråt som vanligt. Men hon gottgjorde det genom att ha med sig sin hund Lennox. (Tur det). I alla fall dukade vi upp med tacobuffén - tortillas, köttfärs, tomat, gurka, isbergssallad, rödlök, ost, guacamole, egenkokad tacosås och gräddstuvad majs.
HUGG IN, sade jag.
.. och mina systrar visade sig vara omöjliga att få med på bild.
Temat för kvällen blev "saker jag gjort/gör som jag skäms över", och makalöst nog vann jag den diskussionen. (Och jag som trodde jag var mest ordentlig av alla, nu visar det sig att jag egentligen är en rätt vidrig person....)

Sedan hade jag gjort egna potatisskalschips (så, så vidrig kan jag väl inte vara?), som jag läst om hos Lovi och blivit helt förundrad över. Sicken jäkla pangidé! 
Chipsen försvann illa kvickt, och efteråt sade Tuva dovt: "Vad synd att du inte gjorde mer chips..."... Men det är okej, för vi gick och handlade choklad direkt när sällskapet avlägsnat sig, och fortsatte vår seriemarathon även denna kväll.2 kommentarer :

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)