Lösenord

måndag, mars 21, 2016

Simavslutning, ballongmani och megastor bula

I helgen var det fullt upp - det var än en gång simskoleavslutning och det innebär allt från extra glada barn till diplom och simmärkesutdelning. Eftersom jag hade klient på universitetet innan så fick jag pila snabbt till jobbet direkt efteråt. Tiden var knapp!
Jag hade nämligen ett hundratal ballonger att blåsa upp (varför fick jag för mig det?!). Här har jag ungefär blåst upp hälften, och började redan bli yr i skallen... Stressblåser/stress-selfie-ar, som ni ser.
Och jag tackar gudarna för den genialiska kund som kom på att man kunde fästa ballongpinnarna i ventilen. Då slapp de studsa runt löst i hela lokalen *loco loco*.
... Men jag rekommenderar verkligen inte att blåsa upp femtio ballonger och sedan köra ett fem-timmars simpass. Jag var helt yr i skallen, minst sagt kognitivt nedsatt. Det resulterade i att jag under en simlektion, när jag skulle demonstrera hur man simmade fjäril för mina 5-7:åringar, råkade simma rakt in i kanten och nu har jag en megastor bula à la tecknad film mitt på huvudet.
Den ömmar och påminner om ballonghelvetet.... *ledsen/arg smiley*

Och så givetvis fick jag runt tjugo ballonger kvar när hela simavslutningen var över, som jag tog med hem och delade ut i Globens galleria. De var inte populära att krångla på bussen, kan jag lova.
Men, avslutning bjuder ofta på små guldklimpar också! Jag fick fina presenter av mina simkunder som ville tacka för en härlig termin; bland annat den här lyxiga påskchokladen från en babysimskund.
Den besmakade jag och Christoffer när jag kom hem efter simpasset och en tupplur - vi åt halva pralinerna var och bedömde hur goda de var. Min favorit var otippat nog lingonpralinen.....

2 kommentarer :

  1. Du är väl för gullig! Förstår att du får presenter. Bula i huvudet... och sedan dela ut ballonger i Globen ovanpå det! Beundransvärt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad sött sagt...! Tack, teruko! :'3

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)