Lösenord

lördag, mars 05, 2016

Kanelbullefika och skogsflykt

I torsdags laddade jag och Christoffer upp inför veckans sista förmiddagsföreläsning, innan vi skulle ta långhelg och åka iväg till mina farföräldrar. Men de första två timmarna spenderade vi här, framför arbets- och organisationspsykologi, och samsynsdiskussion.
Efter att tag fick vi däremot nog, och så fort vi blev klara åkte vi iväg till ett av mina favoritfik.
(det var även här jag satt varje tisdagsmorgon för två år sedan och skrev på min bok...)
Och där drack jag tre koppar te och vi köpte varsin stor kanelbulle. Där satt vi en god timme och diskuterade psykologiska fenomen, säregna personlighetsdrag och om hur god bullen faktiskt var.
Sedan satte vi oss tillrätta på tåget, och jag överraskade Christoffer med att snabbfotning. Jag var dessutom akut kissnödig och han försökte distrahera mig från att kissa på mig genom att be mig rabbla multiplikationstabellen. (now that's love).
Så fort jag kom av tåget kastade jag mig på tågstationens offentliga toalett. Sedan var jag både en fylld kissblåsa och en femma fattigare.

Vi blev upplockade av farfar på tågstationen, och sedan åkte vi hem till stugan. Där möttes vi av mina småkusiner, som Christoffer fick träffa för första gången. De satt och utropade gåtor från soffan, och vi andra skrattade över hur dåliga de var.
Middagsdags! Farmor hade kokat kalops i flera timmar, som vi åt med en surdegslimpa Christoffer tagit med sig och sallad.
Efter middagen plockade vi fram godiset, och jag lyckades moffa både choklad, kexchoklad, kakor, glass och limpsmörgåsar framför den varma brasan. Det är ett överflöd av godsaker och jag fick mat/sockerkoma på en gång.
Efter att jag moffat nog för hela veckan satte jag och Christoffer oss gentemot varandra och satte igång med tentapluggandet. Om tre veckor har vi en satstenta i KBT, och det är dags att stimulera hjärncellerna igen.
Jag hade så ohyggligt ont i magen efter en mega-moff, och vid 21 var jag så trött att jag somnade pladask. Med kläder på och allt. 

6 kommentarer :

 1. Män som bakar bröd <3

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni ser ut att ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen kalasgosigt.. :)

   Radera
 3. En sån härlig dag du haft! Och en sån härlig man som bakar och allt! :)<3

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)