Lösenord

torsdag, mars 24, 2016

Hög pluggstress men framtidshopp

Jösses Amalia, vilket genomslag jag fick med boken! Jag förstod det knappt själv; innan jag visste ordet av hade facebook exploderat, jag fått mail och chattmeddelanden om att personer var intresserade av min roman.. Wow... Jag hade beställde totalt 30 böcker, och redan nu är nästan alla reserverade..! (Kan ni förstå?!)...

Förutom all boklycka, då...

Skolbördan just nu är tuff. Det är mycket att göra - tentamen i kbt-metoder, rapportskrivning i ett fältarbete i organisationspsykologi samt egen klient på sidan om. Stressen är hög, och jag känner mig helt matt.

(Tur att Psykologiska Institutionen vid Stockholms Universitet ser såhär inbjudande ut.)
... Och medan vissa saker är roliga (egen klient) så är det vissa saker som är så tråkiga att man vill kräkas på't (organisationspsykologi)... Allt för att bli psykolog, va....

Men annars har jag rätt fina saker att se fram emot! Nu i helgen är det "påsklov" = inget simjobb = åka till farmor och farfar! (och skryta om min bok!!!)
Och redan veckan därpå, då ska jag ta med Christoffer för hans första vistelse i Paris... PARIS. PARIS. AAAAAAAH.

Med detta vill jag säga.... Stressplugga nu för att kunna leva senare! Hola!

2 kommentarer :

  1. Stort grattis till boken, längtar tills jag är klar med min egen och har ett fysiskt exemplar i min hand.

    Tänkte komma med ett blogginläggs-önskemål om det är okej! Jag är nyinflyttad till Stockholm och skulle tycka det var jättekul om du skrev ett inlägg med dina favoritställen. Det kan vara allt ifrån caféer till butiker eller platser, vad som helst. Så har du lite bloggtorka någon gång så vet du vad du kan skriva om ;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Emelie!
    Jag går i 2an på gymnasiet och är själv intresserad av att lära psykologiprogrammet på LiU. Skulle du kunna berätta i ett inlägg om när/hur du blev intresserad av att läsa till psykolog? Vilken skola du valde och varför? Hur länge har du läst nu och vad var ditt första intryck av programmet, var det som förväntat/bättre/sämre? Hur känns det nu? Vad har du fått göra? Vad läser man? Vill veta ALLT! :D Vore supergulligt om du har lust att förklara detta, kram!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)