Lösenord

söndag, mars 13, 2016

Ett foto i timmen: Utväxt och cheeseburger-pizza

Så hade jag en dag igen, när jag kände att nu kunde det vara lämpligt med ännu ett foto i timmen! Det var en tisdag, under vilken jag egentligen hade massor av saker planerat (viktiga, pliktskyldiga saker) men så blev det lite som det blev. Häng med!


08:58 - Vaknar upp och ser att det är klarblått, vackert väder ute. 
Christoffer åker iväg till Psykologiska Institutionen för pluggbusiness, och jag sätter mig och dricker te i köket.10:36 - Sticker till gymmet och sätter igång blodcirkulationen så jag blir knallröd i ansiktet. Det känns bra att distrahera sig från alla tankar.10:53 - Går förbi ICA på vägen hem och handlar en överraskning till kvällens middag. 
Vi försöker att inte dricka läsk på vardagarna, men jag vill göra Christoffer glad.11:49 - Jag storstädar hela lägenheten så fort jag kommit hem, så att den blir skinande ren. 
Alltid lättare att göra det när Christoffer inte är där.12:51 - Tar en välbehövd dusch och upptäcker fasan av min utväxts frammarsch. Åhåjaja. Vad tiden går fort!14:11 - Christoffer är hemma igen, och vi sätter igång med plugget! Christoffer ser finurlig ut.15:03 - Dags för fruktmellis! Jag tar en skål med äpple och fruktte och sätter mig framför Vi på Saltkråkan.17:10 - Vi är vrålhungriga, och Christoffer övertalar mig att sätta igång med maten. Det är andra dagen på vår pizza-vecka, och vi har storslagna planer.17:22 - Christoffer säger "tur att en riktig pizzabagare inte ser mig. Vad jag hade skämts!". (Fastän jag tycker han är fenomenal).17:26 - Stora planer sätts i verket!18:52 - Vi är mätta och belåtna och tittar på en dålig film i soffan.21:13 - Vi sitter kvar i soffan. Christoffer har återigen kommit in i pluggmode, men jag sitter mest och knapprar på mobilen.Sedan går vi och lägger oss, men både har så omåttligt svårt att sova. Det slutar mer flera vändor instagram, systerdejtinbokande och en mattnacka med prästost och skinka. Sedan somnade vi!


Och imorgon, imorgon får ni se något riktigt spännande som jag och Christoffer hållit på med under veckan! Ett kulinariskt, longitudinellt (nåja) experiment!

8 kommentarer :

 1. Åh, vilket underbart inlägg!😍 Tack för att du delar med dig, fina du❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag blir så SJUKT glad av att de inläggen jag lägger tid och ansträngning på, och som jag verkligen tycker är roliga att göra, uppskattas så. Tack, Sara!

   Radera
 2. Tycker om de här inläggen så himla, himla mycket!
  Så fint och mysigt.

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis som jag skrev till Sara, så blir jag så glad att du gillar det!! Vänta bara till nästa vecka - jag har suttit hur länge som helst med de inläggen.. :D Stor kram!

   Radera
 3. Jag håller med ovanstående! Det är jätteroligt att följa någons vardag (lite konstigt kanske men man är väl nyfiken på vad andra har för sig, och kanske inte bara se "instagrammoments" hela tiden:)) Ser med spänning fram emot att få läsa om matexperimentet, jag menar.. är det en hamburgare jag skådar på pizzan?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA! Det är det! Haha, du kommer få se alla detaljer nästa vecka!!
   Och tack för kommentaren, hih!

   Radera
 4. hej, du skrev om ngn ny Ben & jerrysmak, vilka nya smaker är det som släpps och vet du när?

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.benjerry.se/smaker/wich - den är redan ute på Hemmakväll.

   De andra fyra nya smakerna hittar jag ingen länk till, men de kommer väl när de kommer!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)