Lösenord

måndag, februari 29, 2016

Paris-återblick: Februari

För att fortsätta på det lite förra temat, när jag förra månaden gjorde en liten återblick på hur tillvaron såg ut för exakt ett år sedan; när jag bodde i Paris. Här har ni då några ljusglimtar från mitt februari.

Mina promenader började bli allt längre...... under vilka jag såg äldre kärlekspar vandra hand i hand, och önskade att jag skulle vara en av dem i framtiden.Jag fyllde 23 år, och var såhär lycklig! (och hade såhär skrikrött hår!)... och under min födelsedag åt jag min favoritdessert. ()Paris var tokvackert.Och jag kunde se det ännu bättre, i mina nya glasögon! Passade på att äta crêpes för att värma magen.Spenderade februari-lovet med Adrien, och gick till ett akvarium. Han älskade det.Besökte ett gammalt nostalgiskt kvarter, där jag och syster en gång huserat.Så blev det alla -ans dag, och jag såg ut såhär inför JP-dejt.Och passade nog trillade jag förbi denna kärleksfullt röda dörr under en av mina promenader... ... Och det var lite av mitt februari förra året. 

7 kommentarer :

 1. Hej :)
  Nu kunde jag inte låta bli att lämna några tassavtryck, får passa på medans leendet är på hihi.. Du passar så fint i dina glasögon och det röda håret.
  Roligt att få återblick av februari, men vad gör du med denna dagen då? Nästan en halv dag kvar innan april kryper in. Jag tror att jag måste sätta upp en post-it lapp på datorskärmen med texten "titta in i sockerskrinet för att få ett leende".
  Tack för att Du finns och lyser upp tillvaron!!!
  Ha en fin dag <3
  Kramar
  Madeleine :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Madde! <333 Jag vet, tiden går så snabbt. Det blir lite snurrigt ibland, och denna februari har jag fått tillbringa hela månaden i Stockholm, buhu... Kram!

   Radera
 2. Och där missade jag eller rättare sagt var alldeles för förväntansfull över att det var denna februarimånad :D
  Så blir det när jag är för ...snurrig.
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Sämre februari kan man ha...! Dock, vi du se gamla par som håller varandra i hand ( T ex vi ;-) är vår nuvarande resa bingo. Medelåldern är hög och kärleken är närvarande. Fint! Fast Paris är ju absolut något speciellt i den genren,det medges... / teruko

  SvaraRadera
 4. Åh, mitt au pair-hjärta värker lite av blandad glädje/sorg/kärlek när jag ser bilden på Adrien!!! Dessutom kan jag inte låta bli att smila åt alla underbara Parisbilder! Jag minns så väl när dessa beklädde vart och vartannat av dina blogginlägg och jag suktade så tillbaka till Parislivet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gudja, det måste varit terror för dig, så som det nu torterar mig :((((

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)