Lösenord

torsdag, november 12, 2015

Sjukling lagar blå möglig gryta

Som jag tidigare nämnt så har jag blivit offer för en riktig djävulsk förkylning på sista tiden. Det var så pass att jag häromdagen var tvungen att avbryta min skoldag kort, och ta mig hemåt redan efter lunch. Se bara, så eländig jag ser ut (men inte för eländig för att ta en selfie - uppenbarligen).
Mitt kommande middagssällskap gjorde rätt för sig och stannade kvar under sista föreläsningen, och själv tog jag mig hem i förväg för att vila och för att laga oss middag. Denna dag blev det ännu en kycklinggryta - men denna gång med blåmögelost.
Känns som en identisk repris av för bara några dagar sedan, men hallå - vem kan få nog av kycklinggryte-gif:s?!

Mmm, så jag sett fram emot att få laga denna blåmögelostgryta med paprika och chili. Eller som kalven tyckte den borde kallas "blå möglig gryta". Jaha-ja. God var den, i vilket fall.
Mer av kvällen kommer jag inte riktigt ihåg. Vi såg nog på TV, tror jag. Eller något sådant. Efter den enorma kraftansträngning som låg i att laga mat och sedan äta den, så var jag knappt medvetandes.


2 kommentarer :

 1. Men åh vad hemskt att du råkat ut för denna förkylning. Att vara förkyld är nästan den jobbigaste slags sjukdom eftersom de ofta dröjer sig kvar hiskeligt länge. En magsjuka tex är över på några dagar. Pain att ha den, men skönt när den är över relativt "fort."
  Ta hand om dig! Sänder dig massor med varma krya-kramar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uff, ja... Men nu är det bara snorkaoset kvar, och jag tror *HOPPAS* det kommer gå över imorgon. Måste måste. Har viktiga skolsaker och simjobb att göra. Men jag håller helt med dig, och tycker ytterst synd om mig själv, buhu... Tack för kramarna!!

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)