Lösenord

måndag, november 09, 2015

Lördagsimproviserad kycklinggryta

Som vanligt på lördagen blev jag russinskrynklig och klordoftande efter mina fem timmar i vattnet. Eftersom min syster var alldeles för sjuk för att fira 22 år i offentligheten, så hade jag planer med kalven istället. Vi möttes upp hemma hos mig på eftermiddagen, och lade grund för kvällens planer.
Det blev att gå ned och handla, och denna gång inför en kycklinggryta vi båda kom överens om skulle passa till middag. Dessutom blev det lite bonus - Pepsi Max och julmust, saft, bröd, och så godis och choklad.
Med mig och matlagning, alltså... Jag kan inte följa recept för att rädda mitt liv, så det blir alltid lite som det blir. Denna gång stekte jag ihop lök, vitlök, paprika, tomat och kyckling tillsammans med en gräddbas, tomatpuré och ett tjotahejti av torkade örter.
Men se, något ätbart blev det åtminstone!
Tillsammans med rågfrallor och sallad, så blev det en ypperlig måltid. Jag blev nöjd.
Sedan tillbringade vi resten av kvällen i soffan, garvade rått åt vissa obscena frågor jag fick till min frågestund (har ni sett?!) och såg fram emot morgondagens fika (i alla fall jag!).

PS. Idag blir sista dagen att ställa frågor, tänkte svara på frågorna i ett kombinerat inlägg/videoblogg till onsdag senast! 

4 kommentarer :

 1. Var finns din frågestund? I vilket av alla inlägg nämner du det? <3

  SvaraRadera
 2. Aha fattade nu, trodde det var En helt ny frågestund och att Du redan svarat på Restwn :)

  SvaraRadera
 3. Haha, ja alltså frågorna! Blev lite förvånad faktiskt. Ska bli intressant sen att se vad du svarar och vilka frågor du svarar på (om du svarar på alla). Hoppas på att det blir en videoblogg? :D

  SvaraRadera
 4. Jag säger bara "lycka till med dessa frågor...! " Behöver inte själv ställa någon, allt tänkbart är redan nämnt ;-)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)