Lösenord

måndag, november 16, 2015

"Kalven"

Det är klart att ni är nyfikna. Det hade jag också varit.
Det faktum att han dessutom vill hålla sig lite gömd, det gör ju honom enbart än mer mystisk, och ökar nyfikenheten ännu mer.

Vad har han egentligen att gömma, den där kalven? Vad är det med honom, som är för privat för att visa upp? Vad döljer sig egentligen, bakom den där svarta jackluvan?

Är han en förrymd fånge, dömd för en mängd anstötliga brott och generell otukt? Är han en känd porrstjärna, rädd för att blotta sin identitet mer än sitt könsorgan? Är det kanske självaste statsministern?

Frågorna är många, svaren få.


Nä. Christoffer heter han. Han går min klass på psykologprogrammet, och vi träffades när KBT-kursen drog igång till början av hösten. Det som hade tänkt vara en session tentaplugg råkade bli mer därtill, och sedan dess har han hängt hos mig en hel del. En hel trevlig del, faktiskt.

Det första jag attraherades av med Christoffer, var att han var så charmigt tafatt. Han är eftertänksam, reflekterande och vettig på ett sätt som jag inte ens kommer i närheten. Han tänker på ett sätt som är helt främmande mig, och jag blir så intresserad och fascinerad av hans resoneringsförmåga. Ibland när han pratar så kommer vi fram till exakt samma sak - fast genom olika tankemetoder.

Vi värderar liknande ting i livet. Vi tycker om att vila och göra ingenting, ta det lugnt, äta god mat, diskutera psykologi och lägger stor vikt vid familj. Han är näpet orolig för vissa saker, och sedan fräckt orädd för andra. Dessutom har han en oförutsägbar humor som kan få mig att skratta helt obehindrat, är otroligt bra på att kyssas, är farligt kramgod och väldigt snygg.

Fast viktigast av allt är ju att jag tycker om honom så mycket.

5 kommentarer :

 1. Låter riktigt bra det där! Var rädd om ett sådant fynd.
  (Har ni pratat om polyamori också?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men teruko, nu blir jag nästan besviken! Visst känner du mig bättre än så? Polyamorin kom upp innan något påbörjades - essensen i polyamori är ju öppenhet och ärlighet. Varför skulle jag inte tagit upp det?

   Radera
 2. AHH så fint du beskriver er relation:') upplever du att psykologin är något du kan sakna i andra relationer, att din partner inte reflekterar och diskuterar i samma psykologiska termer kring kärlek exempelvis? Eller gör det ingen skillnad?(kanske är min fundering jätteknasig, som om det skulle saknas något i en relation bara för att båda inte tillhörde samma yrkeskategori- så är det uppenbarligen inte) men jag tycker ändå det verkar spännande när det handlar om just psykologi och kärlek

  SvaraRadera
 3. Du calme, mon amie ;-) Det var bara en ogenomtänkt harmlös reflexion. Klart du gjorde det!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)