Lösenord

torsdag, oktober 08, 2015

Mot oktoberhelgen i Paris

Alltså nu har jag ingenting att säga förutom att min stora bag är packad, längtan är maxad och peppen är total. Direkt på studs far jag iväg till universitetet för att slutföra examinationen i tillämpad avslappning, sedan blir jag upphämtad för finlunch av min far, innan han släpper av mig på Arlanda.

Det pirrar och hoppar och tjuter i magen på mig av förväntan och jag kan redan känna den bekanta varma känslan som sprider sig i kroppen när jag känner att jag är i Paris.

Den här bilden tog jag för exakt ett år sedan, och bara när jag tittar på den får jag ett sug i kroppen som ömsom svider av saknad och ömsom lyckopirrar. Allt det här vackra fattas mig så otroligt mycket.

Om några timmar får jag återse det igen.


(Jag tar inte med mig datorn, så vi se hur uppdateringen blir... À tout à l'heure !)

4 kommentarer :

 1. Hoppas så att återseendet blir just så härligt som du tänker dig det! Det finns ju alltid en viss fara i att försöka upprepa en "succé", inget kan ju någonsin bli precis detsamma som förra gången. (Men det blir nog bra, t ex jag själv har ju aldrig blivit besviken på Paris ;-)
  Bon séjour!

  SvaraRadera
 2. teruko: Alla gånger jag varit där har jag Sat samma sak till mig själv, och varje gång har jag blivit överrumplad över att det blir mer fantastiskt varje gång..!
  Sedan blir ju detta en helt ny upplevelse - har aldrig varit och "hälsat på" i Paris tidigare..!

  SvaraRadera
 3. Jag tänkte skriva "ha det så fantastiskt som du bara kan", men sen insåg jag att så pass som jag känner dig genom din blogg så är det ju självklart att du kommer göra det! :) jag kan bara säga att jag hoppas att allt blir ännu bättre än dina förväntningar, Emelie <3

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Du kanske kommer ihåg mig sedan innan då jag frågade efter lite tips inför min och pojkvännens Paris-resa. Vi är nu på svensk mark igen och har haft en underbar resa i Paris, jag förstår verkligen varför du är så förtjust i den staden..
  Vi har har kanonväder alla våra 5 dagar i Paris och hunnit se massor av fina saker, bland annat Eiffeltornet (där det blev kyssar och solnedgång när vi var uppe i toppen..), Notre dame, triumpfbågen, katabomberna (asfränt!!), Louvren, sacre coeur, m.m!
  Vi bodde på ett supermysigt hotell nära Le mariais som var mycket riktigt ett supermysigt område som vi båda gillade skarpt!
  Har även blivit mycket picknickande med baguetter, ost, fikabröd och vin som lunch och sedan middag på mysiga restauranger. Hur bra som helst!
  Många av de jag känner säger att Fransmän ska vara kända för att vara otrevliga, men det märkte vi inte av alls! Vi fick till och med hjälp flera gånger att hitta när vi stod och läste kartan och kliade oss i huvudet.. haha!

  Ville tacka för alla tips och ha det så himla bra i underbara Paris nu när du åker dit! :-)

  Mvh Linnea

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)