Lösenord

onsdag, september 23, 2015

Två månader som soffpotatis

I Paris så tränade jag Friskis och Svettis två gånger i veckan, nästan hela året. Det var något som jag gjorde med en kopp glädje, tre kryddmått frustration och en stor skopa motvilja. Men det som gjorde det hela värt det, det var ju känslan efteråt att ha gjort något bra för sig själv.

När jag sedan började jobba på bageriet lade jag träningen på hyllan i förmån för gratis bakelser och nybakta baguetter, och när jag nu kommit hem till Sverige igen har jag inte tränat på två månader.


Gissa om det tog emot att börja igen. Jag som blivit så bekväm med att vara lat.
Men, efter tre veckor av ilsket intalandes "EMELIE, NU SÄTTER DU IGÅNG IGEN MED TRÄNINGEN" så blev det äntligen av. Typ. Jag försökte i alla fall. Och jag blev lite svettig. Fastän det var jobbigt. Asjobbigt.

Varför är träning så asjobbigt för? Jag önskar träning vore att sitta still. Fy fan, vad gött det vore.
I alla fall.
Jag är en lycklig tösabit för att tentan är över, nu är det lite lugnare i skolan, simjobbet går asbra, jag åker till Paris om 15 dagar och...

... Redoy kommer till Stockholm idag och stannar veckan ut!!

5 kommentarer :

 1. Ser du, efter regn kommer solsken, Redoy 7 dagar, sen är du nästan i Paris ;-)
  Min träning består utav vardagsmotion i form av cykling till och från jobbet och promenader. Får se om träningssuget skulle komma tillbaka framöver. Om inte så är det OK så också. Skönt att wien:arna inte är lika träningshetsiga som folk hemma är mest.

  SvaraRadera
 2. Jag undrar följande;

  1. Hur ser din familj på det faktum att du har flera pojkvänner och att du är öppen med det?

  2. Tror du att det går att få in din livsstil när och om du tänkt skaffa barn osv osv? Hur skall detta gå ihop då? Skall barnet ha 3 olika pappor?

  SvaraRadera
 3. Det är märkligt att träning ska ta emot så, trots att det är så bra för en! Det är ju åtminstone tur att man har endorfinkicken efteråt att se fram emot och vetskapen om att detta troligtvis kommer att göra en piggare på sikt och mer motiverad till olika saker^^

  SvaraRadera
 4. Anonym: Hej!
  1. Min familj är väldigt stöttande, vissa mer förstående än andra men ingen tycker att jag gör något respektlöst, dumt eller ogenomtänkt. De vet att jag gör det som gör mig lycklig, och det är allt de vill :)

  2. Jag har tagit upp detta tidigare, men jag planerar inte att vara polyamorös hela livet. Just nu delar jag mitt kärleksliv med flera personer, men när jag ska stadga mig och skaffa barn kommer jag nog ty mig till en person, för barnens skull. Detta är en livssyn jag lever nu, för att det passar min fas i livet och mina viljor och begär. När jag blir äldre tror jag att jag kommer värdesätta tryggheten starkare, och välja att vara lycklig med enbart en (utan att förneka att jag givetvis kommer KUNNA känna saker för flera, bara att jag inte behöver spela ut det).

  Hoppas det besvarade dina frågor, Anonym!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)