Lösenord

torsdag, september 24, 2015

Simlärarfasoner

Ni har väl redan hört mig tjata hål i öronen på er; men att vara simlärare är en ren fröjd!
Som vanligt på fredagarna och lördagarna spenderar jag flera fartfyllda timmar i vattnet, och förra veckan hade jag sådan tur att en av mina simmare (och numera vänner!) klickade några bilder på allt tumult.

Nedan ser ni Plask & Lek-gruppen, barnen mellan 1-3 år, som ska hoppa från kanten.
Jag hade även äran att få träffa nyaste tillskottet i familjen, lilla Enzo, lillebror till syrran Zoe som simmat med mig sedan hon var 2 månader gammal. Det var tre år sedan nu. FÖRSTÅ.
Jag har flera grupper med både babysim, Plask & Lek, Simlekis, simskolor och även privatsimning. Mina fredagar avslutar jag med privatlektion, och här tjuvtog en moder lite bilder på när jag simmar med en 7-åring stjärna.
Vi tränar ryggsim...
... och crawl!...
Bara jag ser de här bilderna blir jag helt varm inombords, och jag längtar redan till helgen när jag ska få träffa hela bunten igen. Träffar man barnen varje vecka, i flera års tid, så blir det inte som ett jobb, utan mer... som att få åka och bada med alla sina vänner..!


4 kommentarer :

 1. Så himla kul att du har ett jobb som du tycker är så roligt och som du längtar efter att gå till. Det är ju just så det ska vara! Har du gått någon utbildning eller så för att bli simlärare? Har du simmat själv tidigare?

  SvaraRadera
 2. Fint! En fraga eftersom du lägger ut bilder pa barn, fragar du da föräldrarna om lov? Lite känsligt att lägga ut bilder pa andras barn "helt öppet" tänker jag. Hur tänker du?

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Ëmilie: Hej! Oroa dig inte, bilderna är skickade till mig från föräldrarna och jag har en god regelbunden kontakt med föräldrarna :)

  SvaraRadera
 4. Jag oroade mig inte, jag undrade mer hur du gjorde/tänkte i frågan ;) Trodde alltså inte att du gjorde ngt "fel", menade att det är ett känsligt ämne i allmänhet (inte specifikt ang. dig och ditt jobb), som alla (föräldrar) hanterar olika. Kanske formulerade mig lite klumpigt :) Förstod ju att du fått bilderna av föräldrarna, undrade mer om de känner till din blogg (vilket jag antar). Tack för ditt svar!

  Hursomhelst väldigt fint att du har ett jobb du tycker så mkt om när du saknar Paris.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)