Lösenord

torsdag, september 03, 2015

Regnig och oproduktiv pluggfrukost

Det händer lite då och då på psykologprogrammet, att man har föreläsningsfria dagar som helt ska ägnas åt litteraturinläsning. Prisa gudarna, tänkte jag, som redan har två tjocka böcker à 700 sidor att bocka av + massor av tillkommande artiklar. Så jag tog mitt pick-och-pack ut i regnet för att åka och vara pluggproduktiv.
Dessutom kände jag mig himlans fin under mitt rosa/blå/rutiga paraply, som italienaren vägrade ta tillbaka efter att jag lånat det en regnig kväll i Paris. Åhå, så kan det gå.

Jag åkte till ett av mina favorit-frukostfik, och bjöd därmed till min syster om hon också behövde få plugg gjort. Vi beställde in frukost, och lyxigt nog betalade hon för hela kalaset. Vad fin syster man har, va.
Men så tedde det sig givetvis så, att min dator skulle uppdatera sig och vägrade bli pluggtillgänglig. Jaha!!!, sade jag, som hade alla mina kurslitteraturfiler inbäddade  under det till synes oskyldigt vita platshöljet.... Så fick jag hjälpa Nathalie med sitt plugg istället.

Så medan datorn brummade varm utan att bidra med det minsta, så satt jag och bläddrade i förskolepedagogs-litteratur. Datorn var inte klar förrän långt efter att Nathalie och jag redan tagit oss därifrån, och givit mig en anledning att ta mig ett allvarligt snack med denne om vederbörandes engagemang i min skolgång.


2 kommentarer :

  1. Mumsigt med frukost ute!

    SvaraRadera
  2. Så himla typiskt datorer, de har verkligen ingen känsla för tajming.

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)