Lösenord

fredag, september 04, 2015

Återfunnen studie-entusiasm

Efter mycket sträckpluggande (och tyvärr lika mycket facebook-ande - jag måste få ordning på det där!) så känner jag mig äntligen i fas med studierna. Jag känner inte längre att det är ur min kontroll, utan att jag faktiskt kommer kunna få godkänt på den här kursen. 
Halle-effin-lulia.
Så igår åkte jag till universitetet med förnyad energi, och när jag fick veta att vi förutom föreläsningar/seminarium/egna psykoterapier/tentan/beteendeanalysinlämningen, därtill också skulle läsa en valfri bok och hålla föredrag om..

... så blev jag så pepp så det går inte att beskriva! Jag passade på att välja den bok jag velat läsa hela sommaren, som jag fick under min praktiktid på familjeterapi-kliniken.

Par i Beteendeterapi, heter den.
Så jag högg in direkt och tappade helt fokus från föreläsningen om PTSD (helt okej, jag kände igen det mesta redan).
När jag sedan gick från Psykologiska Institutionen och genom den lilla dungen så kände jag mig - för första gången på riktigt länge - entusiastisk angående mina studier.

Så nu är jag planen seminarium, lunch med fader, simjobb, sova, simjobb och så kommer italienaren på besök. Heja, vad kul det ska bli!

2 kommentarer :

  1. Härlig läsning! Minns, även om det var länge sedan, den fantastiska känslan av ett riktigt sug efter det studierna kan erbjuda. Lycka till med det och helgen!

    SvaraRadera
  2. Men oj! Du far ocksa finbesök minsann?! Vad kuul! Vad ska ni hitte pa? Jag o farsgubben lär väl mecka lite i min lägenhet, äta gott, strosa genom stan o bara umgas. Han stannar bara knappa 24 h sa vi far se hur mkt som hinns med helt enkelt =)

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)