Lösenord

söndag, augusti 30, 2015

Hamburgare och myskväll

Igår, efter att jag simmat lördagens arbetspass, så mötte jag upp mitt hjärta för lunch. På vägen dit tog jag en selfie. För vad är väl fem-minuter-i-väntan-på-en-buss, utan en selfie? Ing. En. Ting.
Sedan var han bara där, mitt svenska hjärta


Åh, vad du är fin.

Jag var vrålhungrig efter flera timmar i poolen, och han var pepp på att visa mig sitt bästa hamburgerställe i Stockholm. Och som ni vet säger jag aldrig nej till en burgare.
Dessutom såg den inte alls så pjåkig ut. 
Redoy var taggad!
Däremot har jag nog blivit bortskämd av alla mina Paris-burgare, så betyget blev bara 7.1/10, trots att den höll riktigt hög kvalitet! Redoy var emellertid i sjunde himlen.

Efter maten tog vi en kort promenad och träffade en gemensam vän, sedan åkte vi hem för att laga middag och ha myskväll. Till middag blev det... Potatis- och purjolökssoppa!
Vilket är den godaste soppan tillsammans med gulaschsoppa - det är en soppverklighet. 
När vi åt tittade vi på film, och Redoy var helt inne i filmen. Det gav mig tid att smygfota lite granna, vilket också är en av mina favoritaktiviteter.
Sedan blev det glassug, och trots att jag till en början inte tänkt förtära så mycket så vet ni ju hur jag är med glass... Slurp, typ.

Därefter så talade vi via mobilerna med våra respektive flick-/och pojkvänner (så onormativt det bara kan bli) innan vi själva kröp till sängs. Det var en riktigt bra dag.

1 kommentar :

  1. Älskar också potatis- och purjolökssoppa. Att något så enkelt kan vara så gudomligt gott!?! Måste bli morgondagens lunch...

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)