Lösenord

måndag, augusti 03, 2015

En Seine-selfie

Här är Seine och jag.
Paris välkända vatten. Jag nästan svämmar över av känslor för den här floden, Visst - det går i vågor och ibland rinner bägaren över, men i stora drag kan jag säga att andra floder inte betyder ett enda skvatt. Seine kommer vara mitt favoritvatten, i vått och torrt. 


Hur många ordvitsar finner du i den paragrafen? (Nä alltså jag hade inget viktigare att säga, ville bara visa mitt vackra nylle för er).


7 kommentarer :

 1. Vad använder du för hudvårdsprodukter?

  SvaraRadera
 2. Anonym: Helt ärligt? Inga alls. Vanlig handtvål när jag tvättar mig och ibland någon hudkräm jag hittar i skåpet, nivea eller apotekets eller så :) Tror det har mer med gener än produkter att göra - har haft tur!

  SvaraRadera
 3. Åh vad tur du har, hehe. Din hy är ju helt perfekt. Hur ofta tvättar du med handtvålen då? Bara ibland eller varje dag? :)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Det brukar vara när jag känner mig smutsig eller fettig, eller har choklad runt hela munnen efter en crêpe, haha! Men säg, varannan dag, i snitt? Försöker att inte tvätta mig för ofta, vet att huden lätt tärs och blir torr då...

  SvaraRadera
 5. Din hy är verkligen super :) Hur gör du för att ta bort ögonmake up? Tvättar du ansiktet med vatten varje dag?

  SvaraRadera
 6. Ella: Åh, tack! Hm.. Ska jag vara ärlig är jag jätte-elak mot min hy. Jag brukar inte ens tvätta bort sminket, jag sover ofta med det, och så duschar jag dagen efter. Eller, varannan dag duschar jag i alla fall. Alltså jag skäms ju när jag berättar om detta, det låter som att jag är helt oaktsam vad gäller min hy...
  Men tack för din söta kommentar. Borde bannemig bättra mig. Snart kommer jag nog straffas för att jag är så slarvig.

  SvaraRadera
 7. Det är nog inte så farligt att inte ta bort ögonmakeup så länge man inte har puder och sånt på huden! Jag har hört på sistone att det kanske inte är så bra att tvätta ansiktet ofta och använda krämer, så vem vet.

  Tack för ditt svar och ha det så bra i Paris. Har också varit aupair i Paris, men det var 10 år sen :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)