Lösenord

fredag, augusti 14, 2015

Crêpes américaines aux myrtilles

Efter alla klassiska baguetter och crêpes kände jag en morgon för en lite annorlunda brunch. Jag vaknade upp tidigt, och ställde mig och plockade fram det som kylskåpet erbjöd; mjölk, mjöl, socker, ägg, smör, sylt, nutella och blåbär.




Så ställde jag mig och gjorde amerikanska blåbärspannkakor; eller som man säger på franska:
Crêpes américaines aux myrtilles




De blev inte mina allra bästa plättar, men min allra första med blåbär i. Jag stapplade dem på en stor hög, och serverade dem tillsammans med stekta ägg, rostat bröd med smör och sylt. Och så te, givetvis.

Det var en riktigt god brunch, faktiskt. 

3 kommentarer :

  1. Eeh, ursäkta?! Vadda inte dina allra bästa plättar? De är da i alla fall bra mycket finare än de finaste plättarna jag nagonsin astadkommit! Hoppa de var lika goda som de ser ut att ha varit! Men inte at du väl stekta ägg till pannkakorna?!

    SvaraRadera
  2. Skapelsen ser mycket avancerad och konstfull ut! (Kanske något du kan introducera på Paul? ;-)

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)