Lösenord

söndag, juni 28, 2015

Mamie Burger och Parc du Palais Royal

Min fransos och jag börjar bli riktiga dejt-experter vi. Även denna kväll hade vi bokat nästa träff, och jag såg fasligt fram emot att se honom igen. Jag klädde mig i paltorna nedan, och kände mig lagom redig ut för att flirta och pussas.
Vi bestämde oss för att ta en lång promenad från honom, och dryga timmen senare var vi framme vid vårt #27 hamburgerhak.
Det var i princip ingen där, och efter att vi beställt var vi de enda kunderna kvar. Atmosfären var lugn och avslappnat, med bra musik (med allt från Buddy Holly till Avicii).
Snabbt kom våra burgare in på bordet. Blodig stek med cheddarost, bacon, bbq-sås och karamelliserad lök. Jag tog en sidosallad - mest för att jag vet att jag kommer äta halva fransosens pommes ändå.
Så skålade vi och satt och pratade, såg fram emot helgens förhandspremiär av Minions (som han varit med och arbetat på). Han berättade att när han förklarat för sina kollegor att han skulle på premiären med "sin svenska flickvän - den enda han känner som inte gillar minionerna". Det skrattade jag gott åt; för det är ju sant ju.

Halvtimmen senare var vi på språng igen. Med en oplanerad avstickare hamnade vi i Parc du Palais Royal, och där blev vi helt häpna av hur vackert det var. Ingen av oss hade varit här förut, och den mattgula kvällssolen och restauranglamporna erbjöd ett fantastiskt ljus.
Vi var bara tvungna att ta massor av bilder.
Jag luktade på ett par rosor, log som ett fån och var bara sådär obeskrivligt pirrglad.
När jag skämtsamt retade fransosen kring att ta en selfie (han är så makalöst obekväm med det) så envisades han med att ta bilder på mig istället. Så jag fick sätta mig ned och leka motiv.

Sedan fortsatte vi promenaden hem; jag stal åt mig ett par pussar på vägen och sedan låg vi och pratade långt in på natten innan vi båda somnade.

Det var en otroligt mysigt, härlig, salig dejt och jag njuter mer och mer av att vara i hans sällskap. Han, i sin tur, verkar mer och mer bekväm med mig, tar mer initiativ till närmanden och jag känner mig bara mer och mer omtyckt. Jag ser redan fram emot nästa.


1 kommentar :

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)