Lösenord

lördag, maj 23, 2015

Ett ruskigt blåmärke

Jag har inte precis ett rykte om att vara graciös.... (#throwback)

Nä, snarare tvärtom. Jag är otroligt klumpig, klantig, glömsk och allt däremellan. (Detta i samband med min perfektionism och rädsla att göra fel är inte en vinnande kombination). I vilket fall som helst var jag med om en liten olycka häromdagen, när mina ben inte ville samarbeta med mina klackar i trappan mot métron.

Duns-duns-DUNS-duns-DUNS
sade det, och så låg jag ned i slutet på trappen.
Dagen efter såg det ut som bilden ovan. Ett ruskigt blåmärke. 
(Men det positiva: Jag hann med métron!!!!!)

Å ena sidan tycker jag det ser otroligt vidrigt ut, men å andra sidan kan jag inte hjälpa att känna mig urcool/tuffing/rebell/been-in-a-fight-and-made-it-out-alive-brutta.

Appropå självförtroende, så kommer fransosen hem idag med sina två barndomsvänner! Det betyder att jag kommer få träffa dem för första gången; ikväll för burgarmiddag (bara den här nedrans förkylningen ger med sig, argh)! Åh, nervöst!


4 kommentarer :

 1. Aj!!!
  (men lite intryck av hårding får man ;-)

  SvaraRadera
 2. men alltså herre jösses Flicka! Jag har alltid sagt att klackar, det är minsann djävulens påfund och rent av livsfarligt! Ditt mäktiga blåmärke = ännu ett bevis på min teori!

  Burgardate och barndomsvänner låter toppen. Men, INTE ikväll väl?! ESC! Hallå ;-)

  PS: nu har jag äntligen fått tummen ur och bytt portal! Hoppas vi från och med nu slipper allt vad kommentars-strul heter =)

  SvaraRadera
 3. Skickar PEPP för lite allt möjligt! Känner på mig att respekten från dina värdföräldrar är ömsesidig, att förkylningen ger sig alldeles snart, att det blir fint att träffa fransosens vänner:) att du inte ramlar i metrotrappan igen! Att sommarjobbet blir roligt & bra etc etc:)

  SvaraRadera
 4. teruko: Visst?!

  Amanda: Aw, vad fint av dig. Tack för all din pepp, det är precis vad som behövs för att få mig att le och känna mig lite muntrare trots ömmande ben! :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)