Lösenord

onsdag, maj 20, 2015

En vanlig tisdagskväll

En vanlig tisdagskväll brukar jag komma hem vid 21-tiden efter en eftermiddag och kväll med pojkarna, ha kämpat att få i dem middagen (måltiderna är alltid det knepigaste med dem - hur kan man inte tycka om att äta?!), och slänga mig ned i soffan.

Jag klär på mig mina mysigaste kläder - min eiffeltornströja jag fått av vrålfina Sara, de gamla långkalsonerna med flera hål i (men som jag samtidigt inte kan förmå mig att slänga) och raggsockor.
Jag skär upp en bit baguette och en ostkant, småknaprar lite på dem (kan inte hjälpas) medan jag kokar pasta, steker köttfärs och skär upp sallad, dukar fram nödvändigheter såsom smör, ketchup och dricka samt tänder ljus.

Så sätter jag på vad som helst som kittlar mitt intresse i stunden. Just nu är jag inne i nyaste säsongen av Masterchef Australia 7, som är helt underbar. Andra Masterchef-program kan slänga sig i väggen.
Så sitter jag och småplockar, löser korsord, ser på programmet och vilar ut. För jag vet att nästa dag, på onsdagen, kommer jag vakna tidigt, och ha pojkarna hela dagen, från 9-23. Då är det ord och inga visor! (jo, några visor blir det nog också...)

Så ser en vanlig tisdagskväll ut för en svensk fransyska. Enkel, lugn och helt normal, faktiskt. 

2 kommentarer :

  1. svar:
    Ja :( Jäveln har dock valt att peta mig totalt, åtminstone tolkar jag det så efter total tystnad i flera veckor...aja..tack så väldigt för din kommentar. känns skönt att veta att folk förstår och att förvirringen inte bara är i ens eget huvud....

    Och, har ännu inte hittat någon på Tinder, vet inte riktigt om det är mitt forum, men det är ändå ett ganska roligt och ytligt tidsfördriv och hjälper lite när hjärtat värker. Men NICE att du hittade fransosen där??!!? Han verkar ju vara superbra, speciellt på att bjucka på mat ibland ;) och då är en ju def en keeper, hehehe.

    SvaraRadera
  2. Masterchef = sveriges mästerkocks föregangare? I sa fall tror jag jag skulle gilla det! Dessutom är ju den australiensiska dialekten bara sa himla gullig!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)