Lösenord

söndag, januari 04, 2015

Ett farväl med efterlämnat kärleksbrev

Så nu är han borta. Redoy åkte under fredagen när jag var på jobbet, och när jag kom hem på kvällskvisten hittade jag en tom lägenhet och på bordet ett efterlämnat brev. Jag läste igenom brevet med alla de fina ord han plitat ned - om oss, och våra två veckor vi nu tillbringat tillsammans. Längst ned på pappret kunde jag urskilja "kolla frysen".

Jag höll andan, slängde mig på frysen och brast ut i ett ofrivilligt glädjetjut när jag såg var det var han lämnat åt mig.
Min favoritburk glass.

Jag blev så glad, rörd, fnittrig och så full av kärlek, men också saknad. Att ge mig en burk glass är bland det finaste och mest romantiska man kan göra - och det förstår man om man känner mig. Detta i kombination med den underbara tid vi haft tillsammans, hur lycklig han gör mig, alla våra samtal, skratt och upptåg... Jag har knappt ord.

Nu vet vi inte hur lång tid det tar innan vi ser varandra - han i Linköping och jag i Paris. Men jag hoppas det blir snart.


4 kommentarer :

 1. Naaw! Ibland behöver det ju inte vara så himla påkostat, det lilla, ett brev, en gest, en handling, kan göra stor skillnad =) Ni får boka in nästa date snart så ni båda har ngt att se fram emot!

  SvaraRadera
 2. Fina ni! Får mig att le och bli alldeles varm i hjärtat! <3

  SvaraRadera
 3. vilken himla fin grej!

  sv; tack! det är rätt lätt att sköta om hårfärgen. brukar blanda lite färg i mitt balsam så blir det som en färgbomb varje gång jag tvättar håret. :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)