Lösenord

måndag, december 01, 2014

Sämre burgare med desto bättre dejt

Fredagskvällen var reserverad till min franska pojkvän, och eftersom vi inte setts på en vecka var jag mycket angelägen om att få dejta lite. Jag sminkade upp mig som en skyltdocka och tog lite selfies innan jag tog mig iväg.
Som ni vet tycker jag det bästa att göra i Paris (förutom att äta av alla godsaker) att promenera. Jag tog därför en tvåtimmars-vandring hem till fransosen, precis i skymningen.
Hann under promenaden med cirkus tre poddar och en selfie. 
Efter lite ketchup i hans soffa (alltså catch-up, inte riktig ketchup) så tog vi stegen till kvällens burgarställe: Breakfast in America. Det var ett riktigt klassiskt ställe, som ett diner, med gammal femtiotals-inredning i amerikansk tappning och kvinnor med röda uniformer och gula förklän.
För att äta lite riktig ketchup. Såhär såg våra respektive burgare ut när de kom in på bordet.
Och så var den monterad!
Men nä, burgaren var verkligen ingenting att hurra för. Förutom att vi beställde blodig men fick in välstekt, skickade jag tillbaka min och fick tillbaka den nästan lika välstekt. Dessutom var brödet lite för tjockt....
Men, trots att burgaren var den sämsta hittills i vår quest, så var sällskapet och vår interaktion definitivt något av det bättre. Vi skrattade, skämtade och pratade.

Därefter tog vi en kvällspromenad hem till honom, där jag bjöd på de hembakta kanelbullarna. Han uppskattade dessa mycket, och vi gick och lade oss mätta och glada!

På morgonen vaknade jag upp, och tassande tittade jag ut genom hans fönster. Det var så fint och vackert väder!... Sedan är jag omåttligt avundsjuk att herren bor på översta våningen i en fin lägenhet i centrala Paris. Tänk att när som helst ha denna vy att titta på, liksom!
Vi tog oss ut, och jag blev bjuden på brunch. Croissanter och baguette, som standarden lyder, med smör, sylt och nutella.
Till ett avsnitt av favoritserien Scrubs åt vi i godan ro, innan vi kysstes adjö, sade vi ses nog om en vecka, och jag tog en promenad hemåt....


5 kommentarer :

 1. Kan inte du beskriva hur ditt förhållande med Redoy egentligen fungerar? Uppstår det inte svartsjuka när du kysser andra? Hur ser du på att Redoy dejtar andra? Är du rädd att han kommer att falla för någon annan?

  SvaraRadera
 2. Anonym: Tack för din kommentar! Vet inte om du sett det, men håg har skrivit om det här:

  http://sockerskrin.blogspot.fr/2014/09/karleksbrev-fran-sverige.html

  Men, det kanske inte täcker hela? Är det något mer exakt du vill att jag fördjupar? :)

  SvaraRadera
 3. Verkligen trist da de inte ens bemödar sig att göra rätt efter att man faktiskt sagt till. Tur da att det bra och trevliga sällskapet fanns där för att väga upp den mindre lyckade burgaren.

  O mysigt med alla promenader! Jag tänker mig att Paris är värsta bra promenadstaden!

  Vilken tur att han inte dissade dina bullar, da hade jag blivit orolig över vad för sällskap du befattar dig med ;-) Pa tal om sällskap; umgas du ngt mera med han som du hade ditt restaurang-maraton med?

  Glad 1a december pa dig =)

  SvaraRadera
 4. Jag undrar över "min franska pojkvän". Det är första gången du nämner honom så och du skrev när Redoy varit på besök att ni skulle ta erat förhållande ett steg vidare eller hur du uttryckte det. Var det så ni menade? Kan du utveckla?
  (Ursäkta nyfikenheten men det är spännande med öppna förhållanden och att vissa verkligen får det att fungera!)

  SvaraRadera
 5. Sara: Ja, jag tänkte på det själv när du skrev det. Så har jag inte kallat honom tidigare, just för att det inte varit på tapeten tidigare... Och ja... Jag ska nog skriva ett inlägg och fördjupa mig lite, för jag tror många är nyfikna. Tack för din kommentar och din ärlighet!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)