Lösenord

torsdag, november 20, 2014

Selfie-time inför burgardejt

I tisdags efter en krävande dag (bråkade med tvättmaskinen i fyra timmar, sedan låg jag i sängen och surade två timmar, sedan disciplinerade jag en obstinat lillgosse i två timmar) hade jag en dejt inbokad. Tacka gudarna för det, för det behövde jag.

Jag piffade till mig lite lagom och tog lite selfies för att få lite umpf-umpf-självfötroende.


Vi skulle mötas här, och eftersom jag var lite tidig tänkte jag att jag skulle ta en bild på den kusliga métroskylten...
Men han kom på mig och dök upp bakom ryggen precis när jag gjorde det, och jag fnissade pinsamt åt mina turistiga tendenser.
"Varför tar du kort på det där? Är det till bloggen?"
"Ja, alltså, för att... Det är liksom en så tuff skylt. Som ingången till ett spökhus!"


Sedan traskade vi till ett nytt burgarställe - ett som jag valt, denna gång.
En klassisk bacon-cheeseburger med tomat, sallad, lök och ketchup. Man fick själv välja vad man ville ha i den,  så jag valde själv bort pickles, diverse såser och senap. Mycket bra.
Med en låda lagom krispiga pommes (mjuka och goa i mitten!) satte jag högt betyg på denna burgare, med det enda minuset att den var genomstekt.. Jag, som ingrodd fransyska, äter helst blodigt kött nuförtiden, så det blev en tråkig överraskning.

Hursomhaver var vi mätta när vi lämnade stället, och senare åkte hem till honom för lite te och soffprat.

3 kommentarer :

 1. Snygging!

  Haha, vilken dag, brakande tvättmaskiner kan ju fa vem som helst att näst intill avlida! Vem vann tillslut?
  Pommesen ser synnerligen goda ut! Trist om du var lite besviken pa burgaren. Men beror det inte lite pa köttet ocksa? Alltsa man kan väl inte äta typ blandfärsburgare lite ra i mitten? Kossa = OK, gris = inte OK? Eller är jag ute o snurrar nu?

  Gar du/ni tillbaka nagongang till ett gammalt "favvo-hamburge-hak" eller testar ni nya varje gang? Jag menar, i Paris maste ju utbudet vara obegränsat = ni kommer aldrig igenom hela utbudet?

  Ha nu en fiiin dag utan brak med tvättmaskiner =)

  SvaraRadera
 2. Vart är detta?! Vill dit här och nu! Mat <3

  SvaraRadera
 3. Men jösses vad gott det där ser ut! Men jag håller helt med om att en riktigt perfekt burgare ska vara lite rosa i mitten, tycker smakerna kommer fram mycket bättre då!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)