Lösenord

torsdag, november 13, 2014

Hemmadejt med svenska kanelbullar och glass

På måndagen började rutinerna som vanligt igen - skola, jobb och så.. dejt!
Jag klädde mig i vinrött och matchade nya (aningen mörkare) hårfärgen, kände mig aningen snyggare än vanligt och såg fram emot kvällen.
Direkt efter jobbet kastade jag mig alltså på métron och for iväg...
... Var lite nervös, så jag tog en selfie. Lite för att känna att jag faktiskt är cool. För det är ju faktiskt bara modiga människor som vågar skämma bort sig så, och ta selfies mitt bland folk. Helt öppet. Utan skam. Typ.
Väl hemma hos honom lagade han middag till oss - en enkel rätt han ofta lagar för sig själv. Det var en stekt blandning av morötter, potatis, lök, kalkon och så ägg. Simpelt, gott, nyttigt.

Fast så nyttiga var vi faktiskt inte. Jag hade ju med mig kanelbullar, som han skulle få smaka för första gången! Jag var riktigt förtjust över att få dela med mig en del av Sverige, och han åt med goda recensioner.
Efterrätten efter efterrätten var en burk glass som fransosen köpt till mig - eftersom han vet hur mycket jag älskar glass, och särskilt karamell.
Själv var han för mätt för att smaka mer än två skedar, och det tackade jag glassgudarna för!
Medan han själv inte förstod hur jag fortfarande hade aptit knackade jag sorgset med skeden mot den numera tömda burkbotten, och så skrattade vi åt att jag håller figuren som jag gör. Håhåjaja.

Jag fick mig en god natts sömn under Paris antagligaste bekvämaste duntäcke, och när jag vaknade på morgonen strålade solen som en sensommardag. Jag var lycklig, ska ni veta.
.. och ännu lyckligare av att veta att min pojkvän skulle komma på besök dagen efter. 
(alltså IDAG!).


3 kommentarer :

 1. Först av allt, snygga dej! Jag ÄLSKAR den smaken! Om jag minns rätt hemifran var B&J lite dyrare i Sverige än Häagen. Här är det precis tvärtom det vill säga Häagen dyrare än B&J. Hur är det i Paris? Oooh vad kul med pojkvänsbesök! Hur länge stannar han? Har pojkvännen och date-vännen träffats nagon gang?

  Ha nu en fin torsdag med finfrämmandet ;-)

  SvaraRadera
 2. ÅÅÅHHH emelie. Kära Emelie. Det är sådäääär de ska se ut! ERKÄNN ATT DEN ÄR SÅ JÄVLA GOOOD hahahaha! Sitter och ler med hela ansiktet när jag läser det här haha :)

  SvaraRadera
 3. Ååh, mysdejt! Älskar hur man saknar alla saker man annars inte brydde sig speciellt mycket om.. Liksom var typ trött på bullar för pappa ALLTID bakade bullar som vi jämt åt, nu saknar jag bullar som jag vet inte vad, haha!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)