Lösenord

tisdag, november 04, 2014

Bästa sättet att varva ned...

Det franska besöket har återigen tagit sig hem till Nantes (där han ska stanna fram till sin flytt till Paris, i januari) och jag andas ut över en minst sagt svulstiga restaurangvecka.

Och för att varva ned, så finns det väl inget bättre sätt än att...
... grotta ned sig med en burk glass och ett korsord i sängen, framför en bra film.
Ja, för nu har jag faktiskt att uppdrag. Det är nämligen så att jag var sugen på glass häromdagen, och (obs! handla inte när du är hungrig!) råkade komma ur butiken med fyra burkar. Så nu är frysen full igen.


Uppdrag: Töm frysen. Tack och lov på det smaskigaste sättet möjligt.7 kommentarer :

 1. Hihii! Du är för söt alltsa =) Säg till om du skulle behöva hjälp eller sa 0:-) O du har helt rätt, korsord o glass är en vinnande avkopplingskombination!

  SV: Tack för ditt utförliga svar, jag förstar hur du tänker o du tänker sa klokt =)

  SvaraRadera
 2. Hur hittar du alla dessa stiliga generösa män i Paris haha? Går du fram till dom eller kommer dom till dig? När jag var i södra Frankrike var det inte en kille som så mycket som tittade ens :(

  SvaraRadera
 3. EMELIIIE :D :D :D HEAGEN DAAAAZS!!! Åh, den blir så underbart fin på bilder, så fotogenisk så.. <3 Kolla bara på SÅSEN, åååhh gaaawhd jag avlider.
  Är de billigare i Frankrike? :)

  SvaraRadera
 4. Anonyma: Haha, det är både och! Det viktigaste är väl att själv vara öppen för kontakt, våga vara lite modig och ta för sig! Just nu dejtar jag två personer (utöver min pojkvän), men kan säga att jag är lite mer förtjust i den ena (hamburgerdejtandet) än den andra (den med prålig restaurangsmak).

  Vad gjorde du i södra Frankrike? :D

  SvaraRadera
 5. Läste "Tack och lov på det snuskigaste sättet möjligt"

  SvaraRadera
 6. Ja det är väl sant, hehe. Det är bra att du är självsäker! Iförsig, du är vacker så inte undra på. Jag är ganska blyg och osäker så kanske därför, ähh.. who knows! Blir inte någon av killarna svartsjuka på varandra? :) Jag pluggade franska i några veckor =)

  SvaraRadera
 7. Anonym: Självsäkerhet är halva vinsten, kan jag säga! Synd att det tog så många år för mig att lära mig det...
  Men åh, nu får du mig att rodna.. Vacker.. Inte alls ett ord jag hör ofta.. Tack!
  Haha, mjo, det går väl lite sådär i vågor. Jag är ju öppen med alla om att jag träffar andra, så de vet ju om det. Mest blir det att jag pratar med min pojkvän, och vi försöker ta itu med all svartsjuka som händer därmellan direkt, så smidigt som möjlitg. För det är ju knepigt, det här med öppna förhållanden... De andra har inte riktigt rätt att vara svartsjuka, och i vilket fall så har de gått med på villkoren: lätt och kul, kravlös dejting!. :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)