Lösenord

tisdag, oktober 14, 2014

Pizzadejt med parmaskinka

Som jag nämnde bara dagarna tidigare hade jag i lördags ännu en dejt inplanerad med en viss fransos (ja, det är samme tjomme, vi kommer bra överens!). Vi hade lite äventyrligheter och knasigheter inbokade, och för dessa betyr klädde jag mig i blommigt grått.
Han bor en rätt bra bit från mig, och på eftermiddagen utnyttjar jag det till fullo med en lång promenad hem till honom. Det kan ta allt mellan en och en halv till tre timmar, beroende på hur ofta jag stannar för att fota någonting tilltalande.
Och med tilltalande så menar jag allt från vackra höstalléer till mig själv.
Och eftersom det är höst börjar solen gå ned redan vid 17-18, och jag lyckades fånga en Eiffeltornstopp och en dalande sol på en och samma bild.
Hemma hos honom var jag lagom till 19 - alltså lagom till middagstid. Efter att ha pratat ikapp om vad som hänt under veckan, och därtill gått på en promenad, så hämtade vi hem pizza.
En med parmaskinka och en med köttfärs och champinjoner, som vi åt på bästa tänkbara sätt. Sedan blev det lite franska bakelser, en natt och en amerikansk frukost innan jag på söndagen anlände tillbaka i min egen lilla boning. Detaljerna behåller jag för mig själv.


4 kommentarer :

 1. Oh la la! Detta inlägget kan jag läsa bättre mellan raderna än det förra (... som jag fortfarande inte riktigt fattar vad jag tolkade fel) ;-)
  Spännande med mash-up:en: svensk flicka, fransk pojke, italiensk pizza, franska bakelser, amerikansk frukost ;-)

  SvaraRadera
 2. Låter sååå mysigt såå!! :')

  SvaraRadera
 3. men hjälp har glömt besöka din blogg, men kom på det nu för jag ska till paris med en kompis på höstlovet tjiihooo!!!
  kommer bli så kul!
  låter väldigt mysigt med dejt, det är lite synd att dejtkulturen typ inte existerar i sverige!

  SvaraRadera
 4. Oooh, vadan detta. Har du gått och skaffat dig en fransos? Hmm, jag som trodde att killen som var på besök var din pojkvän. Där hade jag fel :)

  Vad spännande!

  (jag känner så väl igen mig... oh la la)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)