Lösenord

fredag, oktober 10, 2014

Nu burgas det igen....

I måndags svepte jag in mig i min numera favoritkompanjon - min stora, varma halsduk som är en present från pojkvännen, och mina nya, röda jeans. Ute blåste det kyligt och det småduggade - vilket påstods skulle fortsätta veckan ut, och jag hade mitt prickiga paraply redo.
Efter jobbet hade jag ännu en dejt bokad med den numera också bekanta hamburgerexperten, och vi testade hans tredje favoritställe.
Som hade burgaren nedan - deras Bacon Cheeseburger (burgare utan ost eller bacon är inte burgare).
Vilket visade sig bli mitt bästa ställe, hittills! Slog förra stället och föregående ställe med hästlängder.

"Non, c'est vrai?!" uttryckte mitt sällskap, som menar att hans förra är det bästa i Paris. Mja. Chacun son goût, säger jag.


Efter det åkte vi hem till honom och såg på film, och jag tvingade honom se Life of Brian som han aldrig tidigare sett. Vilket han till och med var skeptisk till efteråt. Herregud. Om jag nu kan träffa honom igen efter detta, det vet man aldrig.. (har har). (okej, vi har dejt igen på lördag).
Att åka genom Paris med métron - det mest vardagliga men ofranska jag kan tänka mig. Speciellt när man som, i bilden under, råkar se Eiffeltornet speglas i en förbipasserade tågvagn (ser ni? ser ni?).
Men visst är det lite romantiskt, ändå, mitt i allt det triviala? När jag åkte där bland alla morgontrötta resenärer och kikade ut på ett högst obekräftat Paris-märke, så kunde jag inte annat än att le för mig själv.

Här åker jag, en tidig tisdagsmorgon. Métron i Paris. Ser ut på ett Eiffeltorn och det känns som hemma.5 kommentarer :

 1. Jag har ocksa nagra sanna "must see" filmer som jag ännu inte sett. Tex pulp fiction. Men det behöver du inte tala om för ngn ;-) O vad fin du är i din halsduk o snygga jeans =)
  Kul med date imorgon ocksa. Mer burgare?

  SvaraRadera
 2. Brödet såg skumt ut..! Har du ätit friscobröd?! Lääätt de godaste brödet när man gör hemmagjorda burgare :D Är så avis på dig som verkar äta på resturang varannan dag :(

  SvaraRadera
 3. Åååh, låter så himlans mysigt sååå. Och maten ser riktigt smaskig ut!

  SvaraRadera
 4. Åh, det är rena nöjet att äntligen få läsa ikapp på din blogg och få min dos av Paris och "Åh, det där känner jag igen mig i !!!" - som jag missat under den senaste megatentaveckan. Jag föll speciellt för den näst sista bilden i det här inlägget - så enormt Parisfin på ett annat sätt än den snirkliga balkong-arkitekturen. Och sista raden, om att du känner dig hemma i Paris ... det är jag så enormt glad över för din skull! Vilken underbar känsla!!!
  Dessutom: GRATTIS igen till de akademiska framgångarna, blink-blink! ;)

  SvaraRadera
 5. Dejta är roligt. Själv dejtar jag gärna olika personer - alla möten ter sig så annorlunda och det är spännande!. Men det händer ju att jag håller fast vid någon längre. Vet dock inte om jag har lust att skaffa mig ett klassiskt förhållande igen på ett tag. Är nog mer för öppna förhållanden egentligen. Kan ju vara svårt att hitta "sin" väg. Å andra sidan är det ju inget fel att variera sig under livet...

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)