Lösenord

torsdag, september 11, 2014

Hamburgerdejt och promenad i Paris-mörker

I tisdags hade jag en dejt med en fransos jag träffat ett par gånger och promenerat med, runt i Paris. Denna gång bjöd han mig på en hamburgerrestaurang bara här kring hörnet, och jag var inte sen med att tacka ja!

Så efter jobbet skyndade jag hem för att lassa av mina saker, innan jag skuttade glatt iväg på dejt.
Han var riktigt trevlig och charmig, och ställde precis de finurliga små frågorna som jag älskar att svara på. Lite i stil med "Vad ville du bli som vuxen, när du var liten?" eller "Vad är det busigaste otyget du gjort som liten?".

Till dessa samtalsämnen blev det också en riktig monsterburgare, med ost och bacon!
Och han undrade vad jag gjorde med all mat, när jag innan honom lyckats äta upp allt på tallriken. Åhåja, denna tösabit kan äta!

Efter maten tog vi oss en promenad, och Paris hade redan börjat mörkna. Jag följde honom till tunnelbanan och han vågade till och med ge mig en liten kyss efteråt.
Lite så att jag, som saknat att få kyssas så, gick hem med ett leende på läpparna. Annars får jag ju inte kyssas annat än med Redoy. Och han är ju alldeles för långt borta....


4 kommentarer :

 1. Hej. Vad fint och mysigt det lät :) men jag undrar lite hur ni ser på det här öppna förhållandet? Klarar ni er utan att bli svartsjuka och vill man vara med någon annan om man är tillsammans? Dömer inte alls, är bara nyfiken :) häftigt att man kan se saker så olika!
  Kram och tack för fin blogg

  SvaraRadera
 2. Men aah jag smälter! Sa himla romantiskt! O han pratar franska? Vad god burgaren ser ut! Jag vet inte hur mkt du hängt med det sista; men "Bill o Bull" har varit aterkommande karaktärer här de sista veckorna. Vi far se, kanske jag träffar "Bill" imorgon, ska bara samla mod till mig att fraga. Men nu tackvare ditt inlägg är jag allt bra kyss-sugen ;-)

  SvaraRadera
 3. Killtjusaren Emelie! ;) Ååh såg dock riktigt mysigt ut :D Och ehm, som den matfantasten jag är, så tycker jag du kunde sparat lite käk till mig med :$ haha, skooooja :D

  SvaraRadera
 4. Sofie: Tack för din kommentar, och visst förstår jag att du är nyfiken!.. Svårt att inte vara. Jag har varit lite osäker på hur privat jag ska vara i bloggen angående detta, men jo..

  Jag har skrivit en mer ingående inlägg om hela situationen, som jag tänkte posta på söndag. Då hoppas jag du får svar på dina frågor - annars får du fråga mer, så ser vi om vi får rätsida på det! :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)