Lösenord

fredag, juli 11, 2014

Mysterium med mastodont-blåmärket


Nog för att lek och stoj med barnen bjuder på ett par blåmärken (jag har fem på ena benet och tre på det andra, plus ett på vänster överarm), men när jag en morgon vaknade upp till den här synen.... 
... Då blev jag nästan lite förskräckt. 
Vilket mastodont-blåmärke!


Hur lyckades jag få det? Och ännu viktigare: Hur lyckades jag få det - utan att märka det?4 kommentarer :

 1. Men satan i gatan, det där ser ju groteskt ut! Är du säker pa att det är ett blamärke? Hmm. min teori är att du maste slagit i ngt da du varit i vatten, da kan man ju raka skära sig eller annat utan att märka det. Sa du kanske simmat in i en sten/haj/fisk/barn/../ med en ordentlig fart utan att märka det. Eller sa kanske du sparkat emot nagot i sömnen? Hoppas det inte gör lika ont som det ser ut!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det där ser ut som ett typisk bett med efterföljande reaktion (allergisk).
  Kan det hänt när du varit i vattnet? Högt gräs?

  SvaraRadera
 3. Ingrid: Jag tror faktiskt inte det. De där två prickarna du ser - betten, det är myggbett som jag fick efter jag sett blåmärket. Innan dess var blåmärket verkligen ett uppsvullet blåmärke, så som att jag slagit mig. Bara... gigantiskt. Och myggorna drogs till allt blod som fanns där, under hudet, givetvis... ;)

  SvaraRadera
 4. Aouch, ser ut att göra ont! Har också tendensen att få blåmärken som jag inte har en susning om vad de kommer från, undra hur det kommer sig? :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)