Lösenord

fredag, juni 20, 2014

Pulled pork till lunch


En vecka kvar till avresa och nu bockas punkter från min bucket list som om det inte fanns någon morgondag!
Idag hade Redoy nämligen den briljanta idéen att åka och äta pulled pork till lunch.

Vi åkte in mot stan med glatt humör (och en rejäl morgontrötthet). Redoy var världens finaste.
Vi kom fram till ett burgarställe; Vigårda. Här kan man få alla sorters djur mellan bröd - kossa, gris, majskyckling eller oxe. 
Jag beställde givetvis burgare med pulled pork, och fick i den syltad lök och coleslaw. Till det lite färska pommes, liten sallad och en bbq-lingon-dressing.
Redoy var mega-hungrig, och åt mega-snabbt.
Jag åt inte lika snabbt, men påverkades ändå av den stressiga stämningen i lokalen. Det var svårt att sitta lugnt och fint och äta, när alla springer runt och paxar bord och flaxar omkring som galna höns.
Så här så min burgare ut inuti. Massa söndertrasat fläsk, vilket var.. ja... Helt okej.
Mycket starkare än vad jag trodde att det skulle vara, och tyvärr inte alls så anmärkningsvärt. Däremot har jag det fortfarande romantiserat i mitt huvud, och kan tänka mig att det blir hundra gånger godare om man gör det hemma, själv...


#48: Äta pulled pork - check! 


1 kommentar :

  1. Men vaddå?! Ingen vild gris på menyn? Vilket sätt alltså, hehe.

    GLAD midsommar Emelie! Njut nu och ta vara på den svenskaste av svenskaste högtider nu så du är laddad med en portion hemnostalgi som räcker hela paris-vistelsen ;-)

    SV: Jo, jag är förtjust i pepp/ordspråk/aforismer. Vet dock att andra kan bli aningen irriterade på detta om man skriver det i pannan på dem. Att säga "Ääh, tänk positivt" till någon som kanske har värsta horrorhistorien bakom sig känns nästan hånfullt; speciellt i skriftform är det svårt att tolka toner i språket. Kan själv reta mig på om det blir för mkt "YOLO". Men jag kanske borde lyfta fram min "tänk-positivt/var glad för vad du har/stolt över vem du är"-sida mer i bloggen =) Det kommer inte riktigt naturligt för mig alla gånger så då är det bra med dessa små peppande ord som poppar upp lite här och där.

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)