Lösenord

lördag, december 28, 2013

Studsar på hälarna inför framtida au pair-äventyr


Som ni kanske har hört, så är jag i processen att skapa mig ett framtida liv som au pair i Paris.
Jag planerar alltså att från och med sommaren ta studieuppehåll från psykologprogrammet ett år, och ta mitt pick-och-pack och skapa mig ett annat liv - i min absolut favoritstad.

Allt var ett snabbt och omvälvande beslut, och trots att det bara tog två dagar att helt ställa mig in så har jag satsat hela mitt hjärta i detta, och kan inte tänka mig att mitt nästa år skulle se ut på ett annat sätt.

Jag har skaffat alla nödvändiga referenser, intyg och rekommendationer, blivit godkänd av både den svenska och franska agenturen för au pair och jag inväntar nu enbart intervjuer med franska värdfamiljer att få arbete hos.

Jag fullkomligt studsar på hälarna och kan knappt vänta - herregud, ska jag behöva stå ut ända till februari/mars innan jag får börja intervjua familjer?

Det finns ingenting jag ser fram emot så mycket som att strosa runt på franska gator, arbeta med barn, fästa näsan i franska läroböcker, testa franska bakverk på nya caféer, bli flytande i franska och dessutom få bocka av både en och två punkter i min bucket list.


2 kommentarer :

  1. Oooh, vad häftigt det kommer bli! JAg riktigt ser dig där på paris gator runtstrosandes med en baguette under armen o en basker på huvudet =)

    SV: Jag har aldrig gjort pannkakstårta förut, så de tipsen dröjer tyvärr :( men jag tänker att det borde vara som att steka pannkakor, kanske lite extra mycket mjöl för hållfastheten ;) Det har jag faktiskt! En jäkligt knasig sådan. Bland annat vill jag hoppa in i en taxi och uppriktigt säga “följ efter den där bilen”, se “the strokes” live mm. Jag får nog dedicera ett blogginlägg till detta alltså!

    SvaraRadera
  2. Jag är så glad för din skull. Nu håller vi tummarna för att den bra värdfamilj hör av sig snarast:)

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)