Lösenord

måndag, september 09, 2013

3 scoops för en extra 3-vlig söndag


Gårdagen, söndag, var en fenomenal dag.
Den började med den sedvanliga omgången simjobb och babysim, innan jag åkte in mot Gamla stan och mötte upp en nyfunnen vän. Vi skulle fika glass i Ben & Jerry's Scoop Bar:en, ska ni tro!
Efter lite velande och lång tid i kö, så fick vi äntligen beställa våra tre scoops var.
Jag tog klassikerna Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough och Chunky Monkey, medan herrskapet mitt tog Bohemian Raspberry, Oh My! Apple Pie! samt Chunky Monkey.
Och det var nästan nedrigt - så gott det var!
Jag var därtill kramsugen som få, och fick mig många stora kramar som mättade min mysabstinens en aning.

Efter diskussioner och promenader i solen var glassen snart slut, och vi skulle möta upp lite andra schyssta folk innan det var dags för söndagskvällens grillning.
Vi möttes upp hela gänget och handlade - det vankades hemmagjorda hamburgare.
Så satte grillningen igång, och det skivades tomat och gurka, hackades sallad, stektes bacon och grillades halloumi till.

På ett tjoff (eller typ några timmar) var allting klart, och vi högg in i söndagsgrillen. Det var fasligt gott, vilket ni uppenbarligen kan åskåda på bilden.
Till kvällen samlades vi i soffan och såg på film, samtidigt som en kladdkaka gräddades på i ugnen. Efterrätten blev således en fantastiskt smetig och mumsig chokladkreation.

Snart började folket droppa av, förutom jag som stannade kvar under hela basketmatchen (Sverige-Turkiet) och sedan stannade natten.


Himlans fin söndag. Sensommar när den är som bäst, skulle jag vilja påstå.2 kommentarer :

  1. Ser synnerligen ut som en söndag i min smak måste jag säga =) Kanske att en storstad ändå vore något för mig alltså! Speciellt då det finns B&J glass, det är ett synnerligen starkt argument =)

    SvaraRadera
  2. Ohh så läckert med ett café för just Ben & Jerrys, men jag haha har inte ätit den glassorten, varit lite anti för jag tycker den är för dyr, skratt

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)