Lösenord

lördag, mars 16, 2013

Systerkväll med en diktator (inte Nattis dårå)


Fredagskvällen igår ägnade jag först åt i en varm bassäng och åt att ge diplom och simmärken till kursens fina fredagssimmare.
Turligt nog så bor min syster bara en stenkast (bokstavligen: en stenkast) ifrån min arbetsplats, och ikväll hade vi bestämt att umgås.

Nattis, som vi kallar damen i fråga, tog jag även tag i saken att färga håret på mig; eftersom jag saknar min Leonora-lika,
rödbruna ton inför Paris-resan. Annars så chillade jag galet medan Nattisen min letade efter sin digitalkamera (även den
att låna inför Paris-resan. Åh - snart är det dags!).




Nattis letar kameraobjektiv


Sedan var syster min ambitiös nog att ordna en riktig somrig (och för mig ovanlig) middag.
Chicken drumsticks med stekt potatis och fetaostsallad.
Plus att hon till mig personligen köpt en liten flaska Pepsi Max - vilket fick min systerhjärta att smälta.




Och maten var himlans god! Stekt potatis som jag inte ätit på nästan tio år smakade gudomligt, och kycklingvingarna hade stekt i ugnen precis lagom länge. Tänka sig, att syrran min kan laga mat!

Till middag tittade vi på några avsnitt One Tree Hill, innan vi satte igång filmen The Dictator.
Den har jag nämligen aldrig sett, trots att det är en film i precis min stil.





Så där låg vi i sängen, smaskade chips och ostbågar. Åh, det är så nostalgi, från när Nattis och jag bodde tillsammans! Jag som aldrig äter snacks nuförtiden (till förmån för glassen som jag och Martin veckoligen inmundigar)..

Trots att vi bäddade ned oss vid elva så somnade vi - som vanligt - inte förrän över midnattstråket.
Istället låg vi och pratade, tittade på youtubeklipp och pratade lite mer; ända fram till klockan två.

---


Nu är jag därmed uppe och hoppar!
Snart ska jag iväg för kursens sista lördagspass, innan jag skyndar mig hem för att pussa på Martin och baka naan-bröd inför kvällens hemmagjorda currygryta.


God lördag, allesamman!



4 kommentarer :

  1. Vad mysigt det låter, låter verkligen som en systerkväll! Hårpyssel, middag, snacks, film och ligga uppe och prata... Vad trevligt! The Dictator tittade jag och Christoffer på för ett tag sedan, tyckte den var lite smårolig!
    Kul att ni ska göra hemmagjord currygryta med naan-bröd! Hoppas det blir lyckat och gott.

    sv: Haha okej ;) jättelyxigt! Bussarna går var femte och var tionde minut, dessutom, himla bra.
    Åh gud jag vet inte! Jag har redan tänkt på detta, tänk vad hemskt när jag inte får äta Jacobs längre... Har redan lite småångest faktiskt, haha. Borde ta med mig hem och frysa ned eller något; SÅ fantastiska är dem!

    SvaraRadera
  2. sv: Och ja, det är massa mys att vi kommit in i ett blogg-flow! Kul :3

    SvaraRadera
  3. Lät som ni hade en mysig kväll :). Chips & ostbågar är tillsammans är verkligen nostalgi, jösses minns inte när jag åt det sist.

    Anledningen till min turkiska frukost är att jag under fem års tid var förlovad med en kille från Turkiet. Dock bröt jag denna förlovning i somras :/. Just frukost stunderna är väldigt heliga och viktiga i Turkiet. Och turkisk frukost är verkligen bland det godaste som finns:D. Ser ut ungefär så, ska finnas massa ägg i olika valörer oxå:)

    Haha eller hur, finns ju miljoner smaker, stod i butiken och kände & klämde på alla ben & jerrys fick sådan beslutsångets så jag gav upp. blir dock att inhandla en half baked idag, då vet jag att jag att jag inte blir besviken ;). Sant inte dirket så man orkar klämma en hel med jordnötssmör. Tack för svaret om clever cookies.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Åh, syskonmys är himla fint!

    Mineur lät klingar dock mycket bättre, för, "dox" känns så... Hårt. Och trist. Världsmysigt ställe dock! Åh, det skall göras! Åt en blåbärscheesecake där för bra länge sedan, men jag minns att i alla fall den var god! Ja att ha en ständigt återkommande fika-dag är ett klart vinnande koncept!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)