Lösenord

onsdag, februari 13, 2013

Onsdagsledig hemmafru


Idag vaknade jag upp inför en helt ledig dag - nästan lite snopet att jobbet idag tackat nej till en Emelie som extra-arbetare.
Inte mig emot; en ledig dag är alltid en ledig dag, och jag har massor att ta itu med!

Dagen till ära kände jag mig i riktig hemmafru-stämning.
Det blev av att städa, göra i ordning till kvällens middagsbjudning, åka för ett snabbt träningspass och sedan klä sig i de mest hemmafru-iga kläderna som fanns att finna i garderoben.





På det så har jag ätit blodpudding med händerna, doppat skivorna i lingonsylt och känt mig alldeles såhär näringsrik och optimalt järn-fylld. Jag bygger muskler som ska bli starka som stål! (Plus att blodpudding är så förargligt gott..!)





Annars då? Annars är jag knasig som få och väntar in mitt middagssällskap.

Jangi kommer snart, och jag har lovat att maten ska stå på bordet när herrskapet anländer. Sedan ska vi se på film och umgås alldeles särdeles, som vi alltid gör. Plus att Jangi är min räddare i nöden - han har nämligen lovat att ta med sig laddare till min mobil.

Min är nämligen oåtkomlig och mobilen dog igår eftermiddag av batteribrist.
Åh, wordfeud, ordjakten, ruzzle och instagram - vad jag saknar er! Jag har en sjusjuttsingens abstinens...
(ps. Jag heter eowly typ överallt. När jag får åtkomst till alla mina roliga appar igen blir jag gärna utmanad!)



9 kommentarer :

  1. The phone problem explains why you didn't get all excited about me telling you your bday presents had arrived!

    (It's cleaning supplies! Wooo!)

    SvaraRadera
  2. Vad söööt du är i den där klänningen! Jag åt blodpudding igår, bästa snabblagade maten någonsin, kom då att tänka på att du nämnt det där med att äta med händerna. Vad gjorde jag? Jag testade! Bättre än att äta med bestick faktiskt, mycket roligare!

    SvaraRadera
  3. Skönt med en ledig dag, och den klänningen var ju riktigt söt på dig! :D
    Har aldrig gillat blodpudding, eller enligt mina föräldrar åt jag det då jag var riktigt liten, men det är ingenting som jag har något minne av. Jag minns bara att jag ine har gillat det x)
    Hoppas du får en riktigt fin middagsbjudning!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Låter som en helmysig och hurtig onsdag! Vilken räddare i nöden den där Jangi verkar vara, speciellt med elektronikprylar... Fixade inte han lite grejer på din dator, också? Hoppas ni hade en trevlig middagsstund!

    sv: Tack, snuttis. Det var lite läskigt, men jag överlevde! Försöker slänga mig ut i världen lite, haha.

    Ja okej, jag håller med dig om att mandelmassa är blä. Tycker semlor är så himla mäktiga och mår alltid lätt illa efter jag ätit en så jag skippar dem helst... Ellinor brukar göra med bulle, grädde, banan och noblesse vilket är rätt okej, men äter hellre något annat bakverk!

    Haha ja, är nog mysfaktorn man betalar lite för och atmosfären ;)

    SvaraRadera
  5. Ja ett annat liv var det verkligen. Det känns så konstigt, som om det är två helt olika världar som inte riktigt går att sammanlänka och under tiden man befinner sig i den ena kontexten känns den andra helt surrealistisk. Att resa och "se saker med egna ögon" är verkligen det bästa sättet för att få ökad förståelse, för även om man läst och hört mycket, kopplas känsla och logik inte riktigt ihop förrän efteråt; med alla korten på bordet. Åh, så knäppt egentligen!

    Pariiiiis, så underbart det låter! En så otroligt fin present dessutom, ungefär världens bästa grej! Vad fint det måste vara att få återvända tillsammans en andra gång!

    SvaraRadera
  6. Haha jag tror att jag sak INFÖRA mackor två gånger i veckan, även om jag inte alls har någon egentlig anledning till det förutom lathet + att det är så gott :D

    Ah, okej. Tur att det var öppet för lite valfrihet bland rörorna då ;)

    SvaraRadera
  7. Det är äventyr på egna initiativ! Vi bestämde oss för att utnyttja Provence, så vi ska försöka göra så många utflykter som plånboken tillåter, och det är väldigt billigt här, kostar 2€ tur och retur inom en stor del av Bouches du Rhône, alltså ganska många ställen omkring här. Är himla bra!
    Tack så mycket, nötis.

    Vad gott! Härligt med en IT-konsult till vän. Och en kladdkaksbagare ;)

    Jo, jag tror hon har överlock, men är lite osäker... Får fråga henne! Ja, de är mycket godare än vanliga semlor men ändå ingen hit om man frågar mig, haha. Äter hellre något annat, typ Oreo. Har bestämt mig för att försöka baka en Oreotårta till min födelsedag i år :3

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)