Lösenord

tisdag, februari 12, 2013

Morgonstund har ugglor i trädet


Nu sitter jag och ugglar (hoho) i skolan, en hel halvtimme innan föreläsningen börjar.
Klassrummet ekar tomt och det enda som hörs är mina knapptryck och morgonvälsignade gäspningar.
Och på tal om ugglor - idag har jag på mig den fina uggletröjan jag fått i födelsedagspresent av Johannis. Tihi.

Nu ska jag gnugga sömnen ur ögonen och skaka liv i kroppen innan föreläsaren och resten av klasskamraterna kommer - strax börjar föreläsningen om Prevention i Familj och Skola, kl. 9-12. Inriktat på beteendeproblem bland barn och ungdomar i grupp.

Martin sitter också på institutionen och pluggar. En trappa ned - han har föreläsning kl. 14-16.
Jag tycker det är så förskräckligt mysigt att kunna springa ned till honom i rasterna, pussa på honom en kvart och sedan skutta upp till föreläsningssalen igen. Det är fint att plugga på samma plats.


Martin och Emelie pluggar (fast mest Martin)Hoho-jaja, vad jag har det bra.
7 kommentarer :

 1. Tröjan var riktigt fin, mysigt nu på vintern då det är så ruggigt ute! Låter som en ganska intressant föreläsning faktiskt, hoppas att den blev bra och att det gick bra med pluggandet!

  SvaraRadera
 2. Åh, en sån mysig tröja, tjusiga byxor och trivsam emelie! :D Själv sliter jag alltid i samma uniform (svarta snickarbyxor, svart pikétröja, svart kockmössa och svart förkläde - SPÄNNANDE!) och piffar sällan till mig sådär! Ha en toppentisdag, som vanligt :D!

  SvaraRadera
 3. Väldigt fin tröja måste jag säga! Var det den hon hade gjort själv? :o

  Sv: Åh ja! Semla! <3 Vet du vad du ska göra då, om du inte gillar mandelmassa speciellt mycket? Köp semlebullarna ifrån pågen och knåpa ihop din egna semla! Kan du få den helt perfekt just the way Emelie wants! Eller hur? ;)

  SvaraRadera
 4. Det hade ju varit ännu godare med nygräddade, egen bakade, semlor! Tar tid och nu är det ändå rätt sent så jag förstår dig ;) Finns fler tillfällen att äta semlor på också; året har ju "bara" 365 dagar.. haha!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin tröja! Gullig present, verkligen. Och vad mysigt att du och Martin pluggar på samma plats, måste hjälpa kyss- och kramabstinens lite om man nu får sådant!

  sv: Ja, det har varit många känslor samtidigt vilket har varit relativt utmattande. Men det var jättefint att vara hemma, absolut, var fantastiskt mysigt att få vara med Christoffer.

  Kanelbullen är från Espresso House! Good stuff. Det måste väl finnas i Stockholm också, va? Massa god bulle!

  Det kostar typ 20 för en scone med gele och smör till, så är väl rätt dyrt. Åååh afternoon tea, vad mysigt..! Önskar sådant fanns mer i Strömstad, utbudet är inte speciellt stort av sådant där. Hoppas ni får en mysig afternoon tea-stund!

  SvaraRadera
 6. Visst, nästa gång ser jag till att päronen betalar en biljett till dig med! Titeln "proffessionell siminstruktör" kan säkert ge resultat. Då kan vi dessutom se till att få valuta för pengarna genom att du tar dig an dem båda:
  T är som bekant betydligt djärvare än sin äldre syster och lärde sig direkt flyta på mage i vattnet och vågar hoppa och toka sig hur mycket som helst = finns risk/chans att hon simmar bättre än E inom snar framtid!

  Som motkrav tar du med mig på etiopiskt nästa gång. Syrran har snackat om det (undra om det inte var samma restaurang hon testat) och jag tror minsann det inte bara är köttröror! Vi här söderut är tydligen längre från Afrika i vissa avseenden (typ avsaknad av afrikanske restauranger i Malmö/Lund), så det blir perfekt för Sthlm-tripp.

  SvaraRadera
 7. Jag var på Book in Bar (stället där de snackar engelska och där man köper goda scones) och då haffade jag ett nr på anslagstavlan, från en fransyska... Så jag bara ringde! Haha. Var lite läskigt men blir nog spännande, är ju på en offentlig plats så kan inte hända så mycket läskigt, skulle jag tro.

  Nja, de såg lite annorlunda ut, det var underdel, massa grädde, överdel fast på överdelen var det massa florsocker och pärlsocker på... Kompenserar upp för mandelmassan, kanske ;) gillar du semlor, söta?

  Ja, det förstår jag. Pusskamrater är bra, även om det inte händer så ofta!

  Ja, det är lite dyrt där... Men jag kände mig värd en sådan bulle, haha. Man får väl unna sig ibland, kostar typ 30 spänn eller något tror jag.
  Haha nej, 20 svenska, kanske 22 svenska, ungefär. 2,5€. Så är väl inte så dyrt men är ju bara en scone man får!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)