Lösenord

fredag, februari 15, 2013

A jolly Valentine's Day for you


Igår fick jag inte tillbringa alla http://vickys.se/wp-content/uploads/2011/01/small-heart.gif-dag med personen jag blir kärleksfullt pirrig och kramig kring -
istället spenderades halva dagen i skolan med långföreläsning (9-15), och sista halvan i arbetsvattnet (16-20).

Däremot fick jag mig en riktigt fantastiskt dag ändå, eftersom kärleken i vattnet fullkomligt sprudlade!
Bland annat fick jag världens finaste rosa teckning av en simflicka (4 år), på vilken hon ritat blommor och hjärtan åt mig.
Den största överraskningen kom emellertid i min nybörjar-simskolegrupp, där jag fick reda på att jag har en liten (icke-så-hemlig) beundrare. En liten 6-årig pojke pressade helt oväntat på mig en stor, blöt puss. Därefter tittade han tjuvaktigt på mig och rodnade, och jag stod helt ställd!


Där snackar vi om att ge kärlek på alla http://vickys.se/wp-content/uploads/2011/01/small-heart.gif-dag!6 kommentarer :

 1. Den där lilla 6-åriga pojken verkar ju jätte gullig ju! Så himla sött :) Ditt jobb verkar så himla mysigt, du har tur du!

  Sv:
  Ja visst är det så, absolut! Jag har dock alltid haft svårt att ta emot om jag själv inte ger. Men herregud vad jag grät.. Först när det kom så började jag storböla och det blev värre när jag såg att de var ifrån honom.. Hade inte förväntat mig någonting alls. :')

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Vilka söta små simbarn du har! Det var kärleksfullt det, låter som en riktigt fin alla hjärtans dag.
  Är glad att du fick massa kärlek även om din kära pojkvän och du inte kunde spendera alla hjärtans dag tillsammans!

  sv: Absolut, det var jättefint. Eller hur, helt galet bra att det är så lätt och billigt att resa runt till massor med fina platser i närheten.

  Ja, det är nog Jessica och Amanda som jag umgås mest med. Mina polers! Nejmen det finns många trevliga och mysiga människor att hänga med men det är nog dem jag hänger mest med för tillfället!

  Jaaaa! Jag är hemma på min födelsedaaaaag den 9:e juni!

  SvaraRadera
 3. Naw, den lilla pojken verkar ju vara en riktigt gullig fillur. Kommer säkerligen bli en riktigt tjejtjusare när han blir äldre!
  Synd att du inte fick träffa din speciella kille på kärlekensdag, men du verkar ju fått riktigt mycket kärlek ändå :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Aw, vad gulligt med lillkillen :D! Själv blir jag kallad tant av ungarna på mitt jobb ;) Inte fullt lika kärleksfullt!

  SvaraRadera
 5. åh jag råkade bara klicka in på din blogg och jag tror jag är lite kär i hur du skriver. Fick världens glädjedos bara av att läsa dina inlägg. Awesome :D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)