Lösenord

torsdag, januari 10, 2013

Veckans kalendersida (och lite babbel)


Mer än halva veckan har gått, men bättre sent än aldrig!
Denna vecka är fantastiskt lugn, vad gäller aktiviteter. Däremot har jag haft två uppsatser att skriva, vilket har gjort att trots att det varit fysiskt lugnt så har hjärnan arbetat på högvarv.

Hittills har jag grupparbetat med en uppsats, gått på två träningspass, jobbat 15,5 timmar, ätit Texas Burger och gått på bio med en vän, myst livsdugliga portioner med Martin, haft en föreläsning och sedan grupparbetat lite mer.

Nu, däremot, är jag ledig. Helt ledig. Helt super-duper-ledig från alla plikter fram tills på måndag.
Jag vill trots detta läsa ikapp lite till nästa kurs, och verkligen försöka att vila upp mig.
För jag är psykiskt slutkörd av allt akademiskt skrivande.

Imorgon kommer Jangi hit, och han ska bjuda på hummer! Jag är förväntansfull så jag studsar, för det är en fantastiskt rolig grej som föddes ur ett inside-skämt mellan oss. Men så blev det!

Och på lördag ska jag dinera med finsällskap - Minister och Johanna.
Det blir indiskt på söder, och det är ingenting att klaga på. Åtminstone inte jag; jag är en sann fanatiker.

Runt därkring ska jag försöka krama Martin så hårt att saknad i framtiden omöjliggörs (I can try!),
och även försöka hitta en stresslös tid att träffa min finaste lilla finska, Laura.6 kommentarer :

 1. åh the hobbit! Typ världens.bästa.film! Älskar alla sagan om ringen :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Åh tack kära du<3 Javisst jag har bott i Japan två och ett halvt år så jag kan rätt flytande japanska:)

  SvaraRadera
 3. Sv: Nä du bor nog inte under en sten. Om inte jag hade sett den under previwen till Breaking Dawn hade jag inte vetat om den för jag har inte hört om den någon annan stans :)

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Sorry om jag såg lite borta ut igår när vi stötte på varandra vid Hötorget. Jag kände igen dig men fattade inte vem du var först, men efter en liten stund, ungefär när du vinkade till mig gick det upp för mig att det var du! :)

  Jag minns faktiskt inte om vi har träffats någon gång innan det, men jag har för mig att du kanske var med när Karro fyllde år en gång (kan det ha varit när hon fyllde 17?) Jag vet att jag har sett dig någon gång innan i alla fall förutom här (jag kikar in här ibland) och på Facebook! :)

  Jag blev förvånad över att du kände igen mig, men det var trevligt även om vi inte sa något till varandra.

  Två uppsatser låter inte så kul, om jag fokuserar på inägget, haha. Skönt att vara klar nu åtminstone!

  // Lisa

  SvaraRadera
 5. Inte alls kul när man har mycket att göra i skolan, men skönt att du fått det mesta avklarat nu. Jag ser att net var The Hobbit som du gick på, en riktigt bra film enligt mig. Men sedan är man ju Tolkien-frälst också.
  Spännande med hummer, hoppas att det smakade riktigt gott. Har faktiskt aldrig ätit det.
  Kram! <3

  SvaraRadera
 6. Svar: Det gör de verkligen! Speciellt de minsta. Jag har en lillasyster också men hon är bara två år yngre så med henne känns det inte lika mycket som "oj, vad stor du har blivit!" Men Gurra har alltid varit plutten, fem år yngre än jag, så då blir det extra mycket "shiiiit, var tog tiden vägen?????" haha.

  Jag minns inte riktigt hur jag hittade din blogg, har läst den i nästan ett år tror jag. Läste din förra blogg lite grann och sedan hade jag "uppehåll" ett tag och när jag sökte igen hittade jag din nya (denna alltså, haha. Eller det kanske är samma blogg, bara att du tog bort de tidigare inläggen?) Jag tror att jag såg att Karro eller Sylvia hade kommenterat något foto du hade och någon av er tre skrev något om din blogg och då ville jag kolla hur den såg ut - jag gillar att läsa om andras liv, speciellt de jag känner/har träffat, haha - och sökte på "Emelie Blad blogg" eller liknande på Google. Och så hittade jag hit och fortsatte titta då och då! :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)