Lösenord

söndag, oktober 14, 2012

Lördagsgifflar med Isa


Efter jobbet i lördags så mötte jag upp Isa på vägen hem, där vi tog en snabbfika hemma hos mig;
(två timmar
= snabbfika) med gifflar och kaffe.





 Planen var att vi egentligen skulle se ett avsnitt av nya Top Model 19, men det blev istället att vi satt och babblade i soffan. Vilket var minst lika trevligt!





Det är så mysigt att ha någon som bor så nära, som man kan prata så lättsamt med. Göra spontanplaner, fika eller bara tjattra. Det flyter liksom på så enkelt med Isa (plus att hon förstår min humor också, hurra!).

Tack och lov behöver jag inte sakna henne länge, för vi har redan ordnat fikaplaner i veckan.
Och fika + bra sällskap är en oslagbar kombination.




7 kommentarer :

  1. Ni är så söta tillsammans! Blir lika glad varenda gång jag ser bilder på er :)

    SvaraRadera
  2. Firade med att laga mat och dricka vin och hångla i flera timmar ungefär. Haha. Fint. Lite besviken på bristen av blommor dock, men äh ;)

    Åhå, kommit på någon gåva passande din prins?

    SvaraRadera
  3. Men åååh, vad söta ni är! Låter ju helt fantastiskt att ha en sådan granne så nära. Ska bli kul att träffa henne när jag kommer och besöker dig! Kanelgifflar är ju himla gott, också.

    Du har verkligen blivit förtjust i indisk mat, verkar det som! Inte ätit det så mycket men när jag ätit det har det inte varit någon höjdare... Får ge det ett försök till någon gång, sedan du lovordar det så!

    Och det glädjer mig att du verkar ha en sådan stark livsglädje, Mlisen. Det är det finaste och viktigaste som finns här i livet!

    sv: Chokladen köpte jag faktiskt i Strömstad, amerikansk choklad som de kör något tema på för tillfället på Eurocash här, haha. Var helt okej men inte min favorit faktiskt!

    Absolut! Haha aw, Emsi-apa. Du är bra söt du. Samma här! Alltid när inte Christoffer och jag sover tillsammans så har jag min lilla får-vetekudde på magen. Så härligt med så varm värme direkt på magen. Haha, trög jag lät, "varm värme".

    Det är mitt högstadietjejgäng, haha! Alla de flickor jag umgicks mest med under högstadiet. Sedan har vissa av dem även gått på samma gymnasie som mig. Väldigt härliga, roliga, knäppa tossor. Väldigt roligt gäng att umgås med :3 Annie ingår i det, också, tihi.

    Eller hur! Egentiden med Annie var lätt bäst. Eller hur! Fanns makalöst vackra saker på "loppisen", men de var ju sååå dyra. Tyvärr.

    Ja, det gjorde faktiskt det! Tänkte lite som du, "det kan väl inte vara gott i glassform...", but it soooo was! Loved it.

    Eller hur? Helt galet duktiga på att fickparkera och köra bil... Hade inte ens försökt komma ut tror jag, haha! Hade fått vänta på bilen bakom eller före ;)

    Vi hade pålägg till, baguetter i all ära men svensk som jag är så föredrar jag med pålägg till. Åtminstone smör. Färsk baguette med bara smör är ju dögott, det också. Men denna gången var det ost och skinka :3 gotte.

    SvaraRadera
  4. MYYYS-lördagen! Längtar redan tills imorgon när vi ses igen, då blir det tjatter! <3

    Har precis ätit upp min morotskaka nu, den var så god Mli. SÅ GOD!! Nästan lite sorgligt att den är slut, haha. Men nu är morotskaka änne mer avdramatiserat. Så stolt över mig själv, haha!

    Kram på dig så ses vi imöra <3 (vet inte varför jag fortsätter göra hjärtan när du antagligen avskyr det :p)

    SvaraRadera
  5. Låter ju riktigt, riktigt trevligt faktiskt! :)
    Önskar jag hade någon som bodde nära och som gärna fikade, har en som bor i närheten, men hon går NV och vill plugga för det mesta. Och sen är ju även jag en sån som pluggar extremt mycket.. x)
    Sv: Jo, egentligen borde jag ju utmana och måla, precis som alla andra - Men det var verkligen hemskt. När jag insåg att en del av uppgiften var att måla var det verkligen inte långt ifrån att tårarna skulle komma(och jag har extremt svårt för att gråta!).
    Kram <3

    SvaraRadera
  6. Nej, den kombinationen är vattentät! Det var värdinnan själv och två frivilliga själar som tillsammans knåpat ihop allt det goda! Så, för oss andra var det bara att komma dit och ääääääta. Mums.

    Jag har inte riktigt förstått hur det är med Stockholmslaget, om det är uppdelat i två "divisioner", för jag vet att hon inte var på plan i lördags, men vet även att hon spelar i Stockholm. Hehe, förvirringen är total. Ja absolut! Innan syster min hoppade på den knäppa sporten hade jag aldrig hört talas om den, men nu tycker jag mig se den dyka upp lite här och var!

    SvaraRadera
  7. Mys att ni har det så bra tillsammans. Söta tossor :3
    Babblande brukar oftast vara det bästa! Hihi.
    Tycker mycket om Liliems fina uggletröja. Sewtplutt.
    Håller helt med dig, fika o sällskap är massa jättebäst.

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)