Lösenord

onsdag, oktober 17, 2012

Bulltradition med Isa


Stadigt, skulle man kunna beskriva hur jag kilar med Isa. Även denna vecka fick jag äran att fikasällskapa med min förträffliga granne, och vi var båda höstiga och fina så att bilder befogades.
Isa var en jätte och jag var en puttefnask, tydligen.


Efter den höstiga fotoshooten (Isa har ju längden för modellandet, i alla fall) gick vi till caféet som vi nästan börjar känna oss lite stammiga på - Café 60.

För bullar är ju så otroligt gott.


Isa och bullkalas


Emelie och bullkalas


Och nog blev det kalas också - och babbel, skvaller, tassel och så givetvis bullsmaskande.
Som vanligt försvann tiden och Isa var tvungen att skynda vidare, men själv satt jag kvar en stund och söp in atmosfären.

Fika är verkligen något av det härligaste och mest terapeutiska som finns, tycker jag.
Att bara få vara i stunden, njuta av sällskapet och fylla kroppen med lite smaklig energi...


5 kommentarer :

 1. Alltså, jag skriver som jag skrev på Facebook... Du ser verkligen ut som en liten bedårande ängel! Det riktigt lyser om dig du vackra människa.
  Och givetvis är ni tjusiga, båda två. Bullarna såg inte dumma ut, heller.
  Haha! Puttefnask. Vet du vad? När jag kommer så kommer jag vara puttfnask, dvärg, småväxt... You name it. Känner mig som en liten pygmé i jämförelse med dig haha!

  sv: Åh, vad snäll du är gosis. Jag tyckte massa om förklädet men ville inte spilla på det haha, det är ju sååå fiiiint... Förstör lite tanken med förkläde förmodar jag, dock. Tehe.

  Åh, ja! Det minns jag. Jag fick smaka på lönnsirap för första gången då. Men jag föredrar nog hallonsylt och smööör. Gotteligott.

  Precis. Man måste väl få ha ledsna stunder också. Men ja, behövde ta mig ur det där, kände jag.
  Ja, det var massa gott med italiensk lunch! Parmesaaaan... Omnomnom.

  Åh, vad du är fin... Tack. Ja, jag är himla tacksam över mina fina vänner. Vi ska kramas så mycket när jag kommer upp..!

  Okidok. Hahaha, jo, jag förstod ju det men... MARÄNGER ÄR JU SÅ GOTT! Haha. ♥

  SvaraRadera
 2. Åh, nu vill jag bara kila över (fast du är hos martin iofs..) och ge dig en megakram. Är så glad att jag har en vän som dig i mitt liv! <3

  SVAR; jag veeet. man trodde sthlm skulle vara dryga och icke-hjälpsamma. Men det är nog bara i rusningstrafik. Igår var det 3 pers som rusade fram för att hjälpa mig med vagnen. Dock enbart honor så det var inte tal om någon raggning där inte. Fast iofs är väl inte en ung tjej med 2 småbarn ett vidare bra raggningsobjekt heller..

  hehe. Nu babblar jag. Ville bara säga hej. Alltid lika mysigt att kika in i din blogg. KRYA PÅ DIG!

  SvaraRadera
 3. Fika är verkligen underbart! Synd att tiden inte är min vän, annars hade jag lätt gjort det oftare!
  De där bullarna ser absolut utsökta ut, mums fillibabba!
  Alltid kul att ha en vän som vill fika och äta lunch, för en fikadejt ensam är ju aldrig kul!
  Kram <3

  SvaraRadera
 4. Mmmmm.....älskar fika. SYND bara att det är så sjukt dyrt. Jag har oftast bara råd men en kaffe. Snyft.

  Hur gick det på statistik-tentan? Förstod inte på texten om det hade gått pinsamt dåligt eller fantastiskt bra. (Det kändes som att det var antingen/eller liksom.) Är verkligen nyfiken, hehe. :)

  SvaraRadera
 5. Ja alltså jag har lyckats dra på mig någon slags magkatarr, och ja, det är ju ingen höjdare... Åh, hoppas att han är bättre! Finns inget tråkigare än att vara sjuk. (Eller, första dagen som bara består av mys och ledighet är det ju inget fel på, men resten.. Blä)

  Jo precs, så har jag också uppfattat det. Så, antagligen spelar hon i B-laget :) Har dock bara varit på en match, men hört desto fler intera historier, hehe.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)