Lösenord

söndag, mars 04, 2012

Välkomna, utvalda få!


Först och främst vill jag välkomna er, ni som tagit er hit!

Nu har jag börjat med en nystart, en ny början. Min gamla blogg är förvisso raderad från det allmänna inter-nätet (tyvärr det enda sättet att göra detta), men finns säkert förvarad på en fil i min dator.

Vad konstigt jag måste medge att det känns. Att inte längre sitta på gamla vanliga blogaholic och knappra, utan att ha ändrat bloggportal helt och hållet. Men jag måste väl medge att det är värt det.

Jag inser att jag måste värna om mina ord för att inte bli missförstådd.
Saken var den, att helt plötsligt började alla mina bekanta och avlägsna släktingar samt svärföräldrar googla mitt namn hej-vilt och gräva i arkiven.

Jag vill inte att se ska se vem jag var då. Jag vill inte bli dömd för något jag inte längre är.
Ännu mindre vill jag bli analyserad och determinerad på grund av mina ord på internet, som ersätter verkliga samtal och vardagliga frågor. Det blir så mycket tissel-tassel.

Jag älskar att sitta och skriva.
Jag älskar att dela med mig - därför vill jag inte sluta med det. Jag älskar att lägga in bilder, beskriva min vardag och dela med mig av mina små finurligheter.

Därför tänker jag inte sluta med det. För om det är en sak jag insett på sistone
- då är det att man ska göra det som gör en själv lycklig.


14 kommentarer :

 1. Oj, ja, då förstår jag.. Inte så roligt när människor man inte vill ska läsa börjar göra det. Då finns det nästan inga andra alternativ än att låsa eller radera. Tack för att jag får följa dig i din nya blogg!

  SvaraRadera
 2. Fattar verkligen, det kommer väl alltid till en sådan punkt när bloggen blir allt mer känd i omgivningen. Läskigt måste jag säga - om någon fick nys om min blogg förutom syrran så skulle jag radera den pronto. Puss snyggis

  SvaraRadera
 3. Tack fina för att jag får följa din blogg och ta del av dig.

  Ni verka ha haft en underbar helg, härligt!
  Önskar dig en fin kommande vecka!
  Kramar !!!

  SvaraRadera
 4. :o) Glad att du fortsätter här!

  SvaraRadera
 5. Ååh vad härligt att du ser ut att ha haft det ute på landet! Synd att det ska krävas att du "skyddar" bloggen och det extra arbete det orsakat dig. Skönt att det tekniska tycks fungera iallafall =) Då jag åker hem till min hemstad där jag bodde under mina sjukdomsår blir jag fortfarande sedd som "hon den sjuka, konstiga", trots att jag varit frisk nu i flera år! Synd att vissa inte kan tänka om och tänka nytt!

  Oj vilket långt, flummigt och osammanhängade inlägg det blev! Ville egentligen bara säga att jag är såååååååhär glad att jag får fortsätta följa dig och ditt fartfyllda liv =)

  SvaraRadera
 6. MIIIIIH I MADE IT! Hihihihihihi. Förlåt. Alla andra tackar för att de får följa dig - jag gör detsamma! Tacktacktack. Vad vore livet utan massa söta bilder på Mlis?

  FÅTÖLJENKRAMAR

  SvaraRadera
 7. För det första, tack för att jag får fortsätta följa din blogg!
  Jag kan även säga att jag förstår varför du har gjort som du gjort med bloggen. Jag valde att lösenords skydda min blogg just för att jag inte ville att "fel" människor skulle börja läsa den och sedan döma mig utifrån saker som jag skrivit för länge sedan. -Den jag var då är jag inte längre.

  Du verkar ha haft en riktigt bra helg :)

  SvaraRadera
 8. Fina Emelie.
  Tack för átt jag får fortsätta följa dig.

  <3

  SvaraRadera
 9. Tack för inbjudan Emelie, skulle saknat din blogg enormt om du inte fortsatt. Kram på dig <3

  SvaraRadera
 10. Tack så jätte mycket för att jag fick fortsätta följa dig!

  SvaraRadera
 11. Jag tycker verkligen att det är starkt av dig att visa din ståndpunkt så till den grad att du tar bort din gamla blogg, även om det är hemskt och fel att du ens ska känna att det behövs! Oavsett så är jag fantastiskt glad att jag får fortsätta läsa om dig och ditt liv. tack!!

  SvaraRadera
 12. Hej Emelie och tack för att jag får fortsätta läsa din blogg. Jag hoppas den kan få vara din oas där du kan skriva vad du vill och kunna njuta av att du tycker det är roligt att skriva utan att oroa dig för vem som läser.

  Ska bli spännande att fortsätta följa dig, och ibland är det kanske bra med en nystart både för en själv och för att visa omgivningen att saker och ting förändras och att man inte är samma människa nu som förr. Som tur är så utvecklas vi hela tiden och jag vill också bli sedd för den jag är nu och inte den jag var, och om någon undrar något vill jag att dom frågar mig istället för att gå bakom ryggen på mig och fråga vänner, familj eller på andra sätt.

  Kram

  SvaraRadera
 13. Tack Emelie för att jag får fortsätta få min dagliga dos av pepp!

  SvaraRadera
 14. Jag känner igen allt det där du skriver! Det var precis därför jag raderade alla mina gamla inlägg och bestämde mig för att vara mer objektiv när jag bloggade! Kul att få vara här iaf :) KRAM

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)