Lösenord

måndag, mars 19, 2012

Familjemiddag på Pizza Hut

Efter stadstävlingarna den vilda torsdagen har det mest varit lugnt och jag har skrivit tenta jag inte haft orken att plugga till (enorm emotionell belastning ≠ motiverat pluggsinne), jobbat, samt varit på välkomstkalas och fått träffa en hel bunt med spännande, unika individer hemma hos Laura.

Igår var det dock dags för den varannan-månatliga-familjemiddagen, och denna gång hade vi planer på Pizza Hut vid Götgatan.

Middagen fick bestå utav kycklingvingar med BBQ-sås till förrätt, spenat- & ricottafyllda lasagnerullar till varmrätt och en belgisk våffla med chokladsås och vaniljglass till efterrätt.





Syster gav tummen upp (med en nyfiken åskådare i bakgrunden)

och pappa såg lagom groggy ut - som vanligt, på bilder.


Detta var andra gången i mitt liv som jag ätit på Pizza Hut,
och maten var väldigt, väldigt god.
Kändes bra att få i mig lite redigt också - efter veckan som gått.


Det var befriande och skönt att faktiskt våga erkänna att jag mådde som jag gjorde. Ambivalent, osäker, rädd, förvirrad.. 


Och att få konstruktiv respons, som bara fick mig lugnare och tryggare.
Spännande, det där, med familjeband.


Efterrätten fick bestå av en belgisk våffla som var makalöst god,
och jag lyckades även sno till mig halva faderns glassdessert.

Gud, glass - så gott.




---


Idag börjar den nya kursen Personlighetspsykologi och Intervjumetodik, och jag ser riktigt fram emot den här kursen!
Många luckor, mycket nytt, mycket spännande. Och sedan att jag inte börjat kika i kurslitteraturen skämmer bara, lite lite..



5 kommentarer :

  1. Åh vad mysig er familjemiddag såg ut! Och vad fint att du vågar säga som du tycker/tänker/känner till din familj, familjeband och stöd från familjen är väldigt vackert, och inte minst väldigt viktigt. Det glädjer mig att du känner tryggheten att göra det! Våfflan såg TO DIE FOR ut ockås, haha.
    Kurslitteraturen kommer du snart få tid för, oroa dig inte. Du är fantastisk.

    sv: Haha, ja det verkar ju så. Yayness, det vill jag verkligen! I wanna see theeeeem. Älskade jordgubbar♥

    SvaraRadera
  2. Jag säger som jag sa för typ en vecka sen (galet, tiden går FORT): jag har läst allt nu men är alldeles för trött för att skriva värsta kommentaren. Puss på dig och jag oroar mig för dig, tänker inte säga annat. Pizza hut är grymt åtminstone:) KRAM

    SvaraRadera
  3. oj oj. som vanligt kör du på i hundraåtti och jag har svårt att hänga med i alla svängar... plugg och jobb och vänner och galna upptåg.
    skönt att du kunde dela lite känslor o tankar med familjen. det värsta är ju att sitta själv med saker som är svåra. man behöver lyssnare.
    håller med om att våfflan ser supergod ut! glass till pannkakor o våfflor är verkligen lyxigt. borde jag absolut fixa till oftare. lyx är bra.

    personlighetspsykologi? alltså det låter intressant, fast jag vet inte riktigt vad det är? hur man funkar som person? eller personlighetsstörningar? eller att alla är olika?

    SvaraRadera
  4. äsch. jag glömde skriva namn ju. glömmer att du inte är på blogaholic länge... /Minna (alltså ansvarig för det förra babbliga inlägget...)

    SvaraRadera
  5. Härligt med familjemiddag, men blev ändå lite förvånad.. Pizzahut? Vah? Ni åt ju god mat som jag inte alls förväntade mig finnas där, spännande :P

    Sv: Ja somnade faktiskt ganska tidigt och idag har jag ju varit helt slut, när kommer energin tillbaka? :/

    Kan tänka mig att det var väldigt kul, måste utsätta mig själv för skratt lite oftare, det är rätt befriande och man mår så mycket bättre.

    Jag mår ju egentligen "Bra" men det är mycket upp å ner.. inget i mitt liv är ju egentligen dåligt men ändå känns det inte helt okej så ja, jag förväntas må bra å va lycklig men är det inte riktigt..

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)